Rüyada Sakallı Kadın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sakallı kadın görmek ne anlama geliyor? Sakallı erkek görmek, renkli sakal görmek nasıl yorumlanıyor? Rüya tabirlerince yorumları ve daha fazlası haberimizde;
Rüyada Sakallı Kadın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sakallı Kadın Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sakallı kadın görmek, rüyanın görünüş şekline göre anlamı değişir. Bazı alimlere göre, fıtratına göre aykırı işler yapan, kimsesiz olan, kendi ayakları üzerinde duran takdir gören bir kadına yorulmaktadır. Rüyada sakallı kadının görülmesi bazen de toplum içinde alay konusu olmanıza, rüya sahibinin rezil olacağına delalet eder.


Rüyada Sakallı Kadınla İş Yaptığını Görmek

Rüyada sakallı bir kadınla iş yaptığınızı görmeniz, yumuşak huylu bir erkekle karşılaşacağınıza; sakallı kadına para vermek ise boşa gidecek paraya yorulur. Rüyada sakallı bir kadının erkeğe dönüşmesi ise başta başarısız olunsa bile sonradan gelen başarılara işaret eder.


sakalli-kadin.jpg

Rüyada sakallı kadın görmenin anlamı, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek demektir. Bazen de paranızı boş işler için çar çur edeceğiniz anlamına gelmektedir


Rüyada Tıraş Olan Kadın

Rüyada tıraş olan kadının, uzun zamandır içine dert olan şeylerden kurtulup refaha ereceği anlamına gelmektedir. Kişinin maddi problemleri, ilişki hayatı veya aile ortamındaki problemlerin kısa sürede hallolacağı, bu sayede güzel bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.


Rüyada Sakalları Uzun Kadın Görmek

Rüyada uzun sakallı kadın görmek, rüya sahibi kişinin işlediği bir günahtan ötürü mutsuz olduğu ve ailesine karşı utanç duyduğu anlamına gelmektedir. Bu hayırsız durumlara yorulan bir rüyadır.

►  Rüyada sakal görmek ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Rüyada Sakallarını Tarayan Kadın Görmek

Rüyada sakallarını tarayan kadın görmek, kişinin kötü ve olumsuz bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir. 


Rüyada Sakallı Erkek Görmek

Rüyada görülen sakallı erkek, kişinin kazanacağı zaferlere, iş hayatında atacağı önemli adımlara, başarılara, makamlara işaret eder. Sakallı adam görmek güce ve kudrette yorulur. Sakallı adam görmek aynı zamanda işlerinizin düzeleceğine, saygınlık kazanacağınız şeklinde tabir edilir. Rüyada sakallı yaşlı adam görmek, dünya hayatınızda güzel bir yolculuğa çıkacağınıza, yolunuzun temizliğine ve yapacağınız günahlardan, hatalarda dolayı tövbe edilmesi ile yorumlanır. Hayatınızda güzel huzurlu bir dönemin geleceğine tabir edilir.


Rüyada Renkli Sakal Görmek

Rüyada siyah sakal görmek, asalet ve gücü temsil eder. Siyah sakalı olan kişi saygınlık kazanır, giriştiği işlerde başarı sağlar. Rüyasında sakalını kırmızı olarak gören kimse, zengin bir kadın ile evlenir. Aynı zamanda kırmızı sakal aşık olmak şeklinde de yorumlanır. Rüyada beyaz sakal görmek rahmettir, berekettir. Rüyayı gören kişi dini anlamdan iyi işlere girişeceğine, ibadetlerine ağırlık vereceğine; aynı zamanda kişinin iyi niyetli biri olduğuna işaret eder.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum