Rüyada Sahte Para Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sahte para görmek ne anlama gelir, rüyada sahte para bulmak, sahte para saymak, sahte para vermek gibi görülen rüyalar neye işaret ediyor? İşte, rüya tabirleri tarafından yapılan yorumlar;
Rüyada Sahte Para Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sahte Para Görmek

Rüyada görülen sahte para iyi değildir. Rüyasında sahte para gören kişi iş hayatında, aile hayatında değersiz şeyler uğruna, değersiz kişilerle tartışacağına alamet eder. Bundan dolayı büyük sıkıntılara gireceğine, çok büyük sorun ve sıkıntılar ile yüzleşeceğine; bu sıkıntılardan dolayı hasta düşeceğine işaret eder.

Rüyada Sahte Para Görmek


Rüyada Sahte Para Bulmak

Rüyasında sahte para bulduğunu gören kişi güzel işlere imza atarak, işinde başarılar sağlayacağına, kademe atlayacağına işaret eder. Çok büyük kazanımlar elde eden kişi ancak iş hayatı ya da özel hayatında tartışmalardan dolayı bir ayrılık yaşayacağı ile tabir edilir.


Rüyada Sahte Para Basmak

Rahatlıkla, haksızlıkla ulaşılan bol kazanca işaret eder. Rüyada sahte para bastığınızı görmeniz iş yerinizde haksızlıklar yaparak, insanların arasına nifak tohumu sokarak, kandırarak yüksek mertebeye ulaşacağınıza, ulaştığınıza işaret eder. Rüya sahibinin aynı zamanda kötü biri olduğuna, çevresindeki insanlara kötü davrandığına işaret eder.


Sahte Para Aldığını Görmek

İş hayatında sıkıntılı günler yaşayacağınıza ve çok büyük fırsatları teptiğinize, büyük beklentiler beklediğiniz, hayalini kurduğunuz projenizle ilgili hüsrana uğrayacağınıza delalet eder. Bazı tabircilere göre sağlığınızı kaybederek hastalanmanız şeklinde yorumlanır.


Rüyada Sahte Para Vermek

Bir kişiyi kandırmaya, ortak olduğu iş arkadaşını yarı yolda bırakmaya, haksız yere kazanç yapmaya ve çevresinde bulunan kişilere zararı dokunmaya yorulur. Rüyada sahte para vermeniz sizin yanınızda olan kişilere, zor gününüzde size destek çıkan insanları sıkıntıya sokacağınıza işaret eder.


Rüyada Sahte Para Saymak

Rüya sahibinin girişeceği çeşitli işlerden ötürü  büyük sıkıntılara gireceğine, bu sıkıntılarda kurtulmak için hoşnut olunmayan, yüz kızartıcı işler yapacağına yorulur.


Rüyada Sahte Para Harcamak

Rüyada sahte para kullanarak alışveriş yapmak, kişinin etrafındaki insanların arkasından iş çevirdiğine, dalavereler döndürdüğüne, güvenilmez bir imaj çizdiğine işaret eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum