Rüyada Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada rüya görmenin anlamı nedir? Rüyada rüya görmek nasıl yorumlanır? Rüyada rüya görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Rüya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada rüya görmek, rüya sahibinin adımlarını dikkatli bir şekilde atması gerektiği şeklinde yorumlanmıştır. Bazı rüya tabircileri ise rüyada görülen rüyanın birebir yaşanacağını belirtmiştir. Rüyada rüya görmek, tabirciler tarafından olumlu yönde olduğuna delalet eder.

Rüyada rüya gördüğünü görmek, rüya sahibinin geleceğe yönelik istekleri sürdürmesi gerektiği yönündedir. 


Rüyada Rüya Tabircisi Görmek

Rüyada rüya tabircisi görmek, uzun süredir haber alınamayan bir kişiden haber geleceğine işaret etmektedir.

ruya-icinde-ruya-gormek.jpg

Rüyada rüya görmek, rüya sahibinin aile hayatında huzursuzluklar yaşayacağı demektir. Kişinin uzun bir süre ailesiyle konuşmayacağı, sonradan hasretlerine dayanamayıp kapısına dayanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Rüya Anlatmak

Rüyada rüya anlatmak, rüya sahibinin güvenilir olmayan bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir. Kişinin bu habere inanmayacağına, fakat doğru olduğunu öğreneceğine rivayet eder.


Rüyada Rüya Tabir Etmek

Rüyada rüya tabir etmek, tanışılan bir kişi sayesinde rüya sahibinin oldukça iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir. Kişinin maddi sıkıntılarının kökten biteceğine de delalet eder.


Rüyada Tabirci Olmak

Rüyada tabirci olduğunu görmek, iyi eğitim almış, eğitimi sayesinde toplum içerisinde saygı gören bir kişiye işaret etmektedir. Rüya sahibinin bu özelliklerini işinde kullanıp çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.


Rüya İçinde Rüya Görüp Uyanmak

Rüyasında rüya içinde gören uyanan kişinin, kötü niyetli düşünen insanların etrafında çok fazla olacağı demektir. Rüya sahibinin bunu farketmeyip onlara güveneceğine ve hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.


Rüya İçinde Rüya Gördüğünü Fark Etmek

Rüyasında rüya içinde rüya gördüğünü fark eden kişinin, ona kötü niyetli yaklaşan insanların varlığını bildiğine işarettir. Bu insanlardan uzak duracağına ve tedbirli olacağına rivayet etmektedir.

NeOldu.com/Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum