Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada polis görmenin anlamı nedir? Rüyada polis görmek nasıl yorumlanır? Rüyada sivil polis görmek hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içerikte bulabilirsiniz.
Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Polis Görmek

Rüya sahibinin büyük bir sorumluluk alacağına işaret etmektedir. Rüyada polis görmek, cesaretli bir kişiye rivayet eder. Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, aksi takdirde maddi veya manevi kayıp yaşayabileceğine delalet etmektedir. Aile bağlarının güçlü olacağına, kendisini güvende hissedeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Polis Görmek

Rüyada Polis Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis olduğunu görmesi, kişinin önemli sorumlulukları üstleneceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda rüya yorumcularına göre rüyada polis olduğunu görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına, evlilik hayatında mutlu ve huzur dolu olacağına delalet eder. Rüyada polis olmak, pek çok fırsat kapısı manasına gelmektedir.

Rüyada Çok Sayıda Polis Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada çok sayıda polis görmek, sıkıntı ve sorunların sona ereceği manasına gelir. Rüyada çok sayıda polis gören rüya sahibinin hayatında bulunan sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Polis Köpeği Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüya sahibinin rüyasında polis köpeği görmesi, mutluluk, huzur ve emek sonucu alınacak olan para manasına gelir. Rüyada polis köpeği gören kişinin yakın bir dostundan yardım alacağına, sıkı aile bağlarına sahip hayırlı bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Sivil Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sivil polis görmesi kişinin hayalini kurduğu birçok şeye çok emek vermeden sevdiği birkaç kişinin vereceği maddi ve manevi destek sayesinde ulaşacağına delalet eder. Kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceğine ve yaşadığı bütün sorunların sona ereceğine yorumlanır.

Rüyada Üniformalı Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üniformalı polis görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada görülen üniformalı polis, başarı ve saygı demektir. Rüya tabircilerine göre rüyada üniformalı polis görmek, kişinin iş hayatında kazanacak olduğu başarı, para anlamına gelmektedir.

Rüyada Yunus Polis Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada yunus polis görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, aile bireyleri ile arasının açılacağına, fakat daha sonradan büyüklerin araya girerek olayı tatlıya bağlayacağına delalet eder. Rüyada yunus polis görmek, kişinin saygı değer bir işe sahip olacağına da rivayet eder.

Rüyada Polis Karakolu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis karakolu görmesi kişinin yakın bir arkadaşının yüzünden başının belaya gireceğine, ailesinin bu duruma tepkisinin çok fazla olacağına, çok dikkat edip arkadaşlarını doğru seçmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada görülen polis karakolu yaşanacak olan kötü bir olayın habercisi olarak da nitelendirilir.

Rüyada Asker Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında asker polis görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tatile çıkacağının habercisidir. Rüyada asker polis görmek aynı zamanda kişinin iş hayatında yeniliklere atılacağına, hayatında bazı şeylerin değişmesi ardından mutlu ve huzur dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada Polis Baskını Görmek

Rüyasında polis baskını gören kişinin uzun süreli aşk hayatında sıkılacağına delalet eder. Rüyada polis baskını görmek, kazanılacak olan mal ve mülkün değerinin bilinmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakması gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Polis Sevgili Görmek

Rüyada polis sevgili görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılar da yanında daima sevdikleri olacağına delalet eder. Kişinin kendisini güvende hissedeceğine, hayırlı ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine delalet eder. Rüyada görülen polis sevgili kazanılacak olan malın ve mülkün de habercisidir.

Rüyada Polis Arabası Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada polis arabası görmek kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarılı işlere imza atacağına, ailesinin gurur duyacağı bir evlat olacağına delalet eder. Rüyada polis arabası görmek, aynı zamanda rüya sahibinin vatana millete hayırlı işler başaracağına yorumlanmaktadır.

Polis Olup Suçlu Yakaladığını Görmek

Polis olup suçlu yakaladığını görmesi karşısında bulunan suçluyu yakalayarak hapsediyorsa bu durumda kişinin etrafında ve ailesinin içerisinde çeşitli düşmanları olduğuna yorulmaktadır. Ve kendisine zarar verebilmek için fırsat kolladıklarına yorumlanmaktadır.

Rüyada Polis Olup Suçluyu Hapsettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis olduğunu ve suçluyu yakalayıp hapsettiğini görmesi kolay halt edemeyeceğin bir düşmanının olacağına yorumlanmaktadır. Bu düşmanla başının büyük dertte olacağına yorulur.

Temiz Üniformalı Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında temiz üniformalı ve temiz yüzlü polis görmesi her zaman için hayra ve iyiliğe yorumlanır. Bu durumda güven sembolü ifade edilir. Kişinin etrafına karşı duyduğu güven olabileceği gibi kendine olan güven olarak da açıklanabilir. Temiz üniformalı polis her zaman için yapılacak ve gerçekleşecek olan iyilikleri sembolize eder. Böyle bir rüyayı şerre yormak mümkün değildir.

Rüyada Polis Memuru ve Yardımcıları Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis memuru ve yardımcıları görmesi pek hayra yorulmaz. Bu durumda hane içerisine gelebilecek olan bir düşmanın varlığından söz edilebilir. Aynı zamanda yaşanması mümkün olan acı, keder, üzüntü ve gam gibi olumsuz duyguların varlığından bahsedilir. Rüyada görülen polis ve yardımcıları her zaman hayra yorumlanmaz. Bu durumda dikkatli olmak çok önemlidir.

Rüyada Polis Tarafından Tutuklandığını Görmek

Rüyada polis tarafından tutuklandığını görmek, rüya sahibinin etrafında bulunan dost görünümlü düşmanlara işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise rüyada tutuklanmak, rüya sahibinin tüm düşmanlarını yenmesine işaret etmektedir.

Rüyada Polis Tarafından Arandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis tarafından arandığını görmesi, kişinin adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğu anlamına gelmektedir. Eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına ve hem iç huzurunun hem aile huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada Polise İfade Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin bazı tartışmalı ortamlara girileceğine, bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağı delalet etmektedir. Büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde sıkıntıların son bulacağına ve işlerin toparlanacağına rivayet edilir.

Rüyada Çok Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çok polis görmesi hem iş hem aile ve hem de eğitim konusunda çok hayırlı ve güzel durumlarla karşılaşılacağı anlamına gelmektedir. Sevinçten gözyaşları akıtılacağı, her geçen gün daha mutlu olunacağı, aile bireyleri ile daha sıkı ilişkiler içinde olunacağı, zor zamanların geride kalacağı ve yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünya evine girileceğine yorulur. Ayrıca, çok önemli bir çalışmanın başına getirilmeye ve mevki makam sahibi olmaya rivayettir.

Rüyada Polis Çağırdığını Görmek

Rüyada polis çağırmak rüya sahibinin yaşadığı ailevi bir probleme işaret etmektedir. Rüya sahibi yaşadığı bu problemi çevresinden gelen yardımlar ile aşmayı başarabilecektir. Rüyada polis çağırdığını görmek, kardeşler arasında yaşanacak ufak bir soruna delalet etmektedir.

Rüyada Polis Çevirmesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis çevirmesi görmesi aile hayatında bazı sorunların yaşandığına delalet eder. Bazen sevdiği kişilerden birisi ile kısa süreli de olsa bir küskünlük yaşadığına, ancak biraz daha hoşgörülü olması ve sabır göstermesi sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına ve hayattan daha çok zevk alacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, sorunlar yüzünde kırılan kişilerle yakın bir zaman içinde barışılacağına ve bir şekilde kalplerinin tekrar kazanılacağına alamettir.

Rüyada Polis Tarafından Yakaladığını Görmek

Rüyada polis tarafından yakalanmak, rüya tabircileri tarafından olumlu bir şekilde yorumlanmıştır. Diğer bir yorumda ise rüya sahibinin duyacağı hayırlı haberlere işaret etmektedir. Rüyada polis tarafından yakalanmak, toplum içerisinde saygı duyulan ve itibar gören bir kişiye işaret etmektedir.

Rüyada Polisten Kaçtığını Görmek

Rüyada polisten kaçmak, rüya sahibinin iş hayatında yaşadığı gelişmelere işaret etmektedir. Bu gelişmeler sayesinde rüya sahibi çevresindekilerin takdirini kazanmaktadır.

Rüyada Polis Öldürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis öldürdüğünü görmesi üst üste gelen sorunlardan ve büyük beklentilerle girilen bir işte uğranılan büyük maddi ve manevi zararlardan ötürü çok huzursuz olunacağına yorulmaktadır. Çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine ve anne baba arasındaki tartışmalara denk gelineceğine tabir edilir.

Rüyada Polis Kıyafeti Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis kıyafeti giydiğini görmesi, kişinin kendisine uygun bir iş bulduğuna delalet eder. Bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.

Rüyada Polis Diye Bağırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis diye bağırıp yardım istediğini görmesi yardım edilen bir kişi vereceği destek ile hayır getirecek ve birçok sorunu ortadan kaldıracak bir çalışma içine girileceğine alamet eder. Bu çalışmanın ardından büyük başarı kazanılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına ve eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir proje üzerinde çalışılmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada Kadın Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kadın polis görmesi iş hayatında gösterdiği üstün performans ve kazandığı büyük başarılar sayesinde kendisini yakın bir zaman içinde büyük bir firmanın üst kademelerinde bulacağına yorulmaktadır. Kazandığı mevki sayesinde büyük bolluk ve berekete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Polis Sireni Duyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis sireni duyması kötü giden işleri yoluna koymak ve kaybedilen şeyleri geri kazanmak için yardım beklenen bir kişiden büyük bir destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Polis Operasyonu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis operasyonu görmesi şahsın, iş konusunda attığı adımları kuvvetlendirecek ve kazancını devasa oranda arttıracak bir iş içinde yer alınacağına tabi olunur. Aile bireyleri içinde polemiklerin çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden yollanacağına ve kurulan hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir edilir.

Rüyada Polis Amiri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis amiri görmesi bir iş ile mevki sahibi olunacağına yorumlanır. Atılan adımlar sayesinde zor bir dönemin kısa vade içinde sona ereceğine, çalışmaların büyük faydası olacağına ve rüya sahibinin kendisine iyi bakması sayesinde herhangi bir sağlık sorunu ile debelleşmek zorunda kalmayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Polis Dövdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis dövmesi iş dünyasında rüya sahibinin arkasında durarak istediği mevkiye gelmesi manasına gelmektedir. Ve kazancını katbekat artmasında destek olan birinin başının sıkıştığı bir dönemde istediği desteğin kendisine fazlasıyla verileceği ve böylece aradaki bağların çok daha iyi bir hal alacağına yorumlanmaktadır.

Polis Okulunu Kazandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis okulunu kazandığını görmesi sorunlarla geçen ve gerginlik yaratan bir dönemin arkada kalacağına ve rahata erileceğine tabir edilir. Denk zamanda, işle ilgili olarak akılda soru işaretleri bırakan şeylerin çözüme kavuşmasıyla işe dört elle kavrayacağına ve daha sonrasında işte terfi getirebilecek hamleler yapmaya yorumlanmaktadır.

Rüyada Polis Okuluna Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis okuluna gittiğini görmesi taptaze kapılar açacak ve içinde bulunan zor günlerin sona ermesini sağlayacak bir olay yaşanacağı anlamına gelmektedir. Bu olayla birlikte büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada Polis Şapkası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis şapkası görmesi aile yaşamı içinde yaşanan tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorumlanmaktadır. Kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada Polis Motoru Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis motoru görmesi kişinin kendisine destek veren kişilere çok büyük şükran duyduğuna ve onlara yardım edeceğine delalet eder. Aynı zamanda, ortakların arasını bozan bir iş anlaşmazlığının iş çevresinden arkadaşlarının araya girmesi ile çözüm bulacağına ve bu işten alınacak bazı derslerle başka işler için adımlar atılacağına yorulur.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Polis OlmakRüyada Sivil Polis Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum