Rüyada Ordu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ordu görmek ne manaya gelir? Rüyasında ordu görenler bu rüyayı nasıl yorumlamalı? Rüya tabirleri kitaplarına göre derlediğimiz ve tüm detayları bulabileceğiniz haberimiz sizlerle...
Rüyada Ordu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ordu Görmek

Rüyada ordu görmenin manası kuvvetli ve kudretli olmaya yorulur. Bu rüyayı gören kişilerin karşılaştığı sorunları çözeceği ve varsa düşmanlarına karşı zafer kazanacağı rivayet edilir. Ayrıca rüya sahibinin kudretli oluşu iş hayatında elde edeceği başarıları delalet eder.

Rüyada Ordu Görmek

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada ordu görmek ayrıca şu şekillerde yorumlanmıştır:


Rüyada Ordu Görmek

Rüyada ordu görmek, olumlu bir şekilde yorumlanmıştır. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada ordu görmek, takva sahibi bir kişiye işaret etmektedir. Rüyada ordu görmek, hak yolunda olan bir kişiye işaret etmektedir. Rüyada ordu görmek, darlık içinden ferahlığa geçmeye işaret etmektedir. Rüyada ordu görmek, rüya sahibine yapılacak düşmanlığın engellenmesine işaret etmektedir.


rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek, sorun demektir. Aile ya da dostlar arasında yaşanacak sorunlara işaret eder. Ordu size doğru geliyorsa ve dost ordu ise bu sorunlar çözülecektir denir fakat rüyada görülen düşman ordusu sorunların derinleşeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Orduya Katıldığını Görmek

 Rüya sözlüğü yorumcularına göre kişinin rüyasında orduya katıldığını görmesi kötü şeylerin başına geleceğine şansızlıkların karşına çıkacağına, rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine ve yokluk içerisinde kalacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Büyük Ordu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalabalık ve büyük bir ordu aynı oranda müjdeli haberler alacağına yorumlanır.


Rüyada Küçük Ordu Görmek

Rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında az sayıda askerden oluşan küçük bir ordu görmesi sıkıntılardan kurtulmak anlamına gelir. Azalan sıkıntıları temsil eder.


Rüyada Türk Ordusu Görmek

Rüyasında türk ordusu gören kimse, Allah’a yakın olmaya, onun ahiretteki ve dünyadaki savaşçılarından olmaya tabir edilir. Dini yaymak için gönüllü kimselerden olmaya, hak yolunda cenke girmekten çekinmeyeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Tam Teçhizatlı Ordu Görmek

Asker haricinde tankları, topları, helikopterleri olan bir ordu görmek imanın kuvvetli olduğuna yorumlanır.


Rüyada Düşman Ordusu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada düşman ordusu görmek, büyük bir başarıya işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise rüya sahibinin vatanı için yapacağı başarılı işlere yorulmuştur.


Rüyada Savaşan Ordu Görmek

Rüyada savaş görmek, rüya sahibinin amaçları uğrunda çalışmasına işaret etmektedir. Rüyada savaş kaybettiğini görmek, rüya sahibinin istemediği duruma düşmesine işaret etmektedir. Savaşı kazanmak ise rüya sahibinin istediği başarıları elde etmesi anlamına gelmektedir.


Rüyada Orduda Görev Aldığını Görmek

Rüyada asker olmak rüya alimleri tarafından olumlu bir şekilde yorumlanır. Rüyada asker olmak, rüya sahibinin tüm işleri başarılı bir şekilde yapmasına ve işlerinin yolunda olmasına işaret etmektedir.


Rüyada Ordunun Bir Askeri Olduğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada görünen ordunun bir askere sahip olması üzüntü, mutsuzluk, keder, hayal kırıklığı anlamına gelir. Kişinin hastalık ve vefat haberleri alacağına da rivayet eder.

Rüyada asker görmek ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Rüyada Şehre Ordu Geldiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şehre veya bir yere ordu geldiğini görmesi o yerin veya şehrin bereketinin artacağı yağmurun ve doğa olaylarının yaşanacağına işarettir.


Rüyada Ordu Komutanı Görmek

Rüyasında ordu komutanı olduğunu gören kişinin eğer varlıklı ve zenginse mal varlığının daha da artacağı, fakirse eskisinden daha fazla fakirleşeceği, bulunduğu durumun iyi ya da kötü değişeceği anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum