Rüyada Ördek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ördek görmek ne manaya gelir? Rüyasında ördek gören kimsenin rüyasını nasıl yorumlaması gerektiğini ve rüya tabirleri kitaplarında ne anlama geldiğini sizler için derledik.
Rüyada Ördek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ördek Görmek

Rüyada ördek görmek

Rüyada ördek görmek, zengin ve güzel eş demektir. Kişi eğer erkek ise güzel ve zengin bir kadın ile karşılaşacağına yorulmaktadır. Eğer kadın ise iş yaşamında ya da günlük yaşamında karşısına varlıklı bir erkeğin çıkacağına rivayet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada ördek görmenin manası ayrıca şu şekillerde ifade edilmektedir:


Rüyada Ördek Görmek

Rüyada ördek görmek, zengin ve güzel bir birey manasına gelir. Bu bireyden yardım görmeye işarettir. Kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayatındaki sorunların yavaş yavaş çözüleceğine delalet etmektedir.


Rüyada ördek görmek

Rüyada ördek görmek, kişinin bekar ise evleneceği demektir. Rüya sahibinin mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine, ailesi ile birlikte uzun yıllar yaşayacağına, maddi gelirinin iyi olacağına yorulur. 

Rüyada Beyaz Ördek Görmek

Rüyada beyaz ördek görmek, ele geçecek mal ve mülkün daha çok olacağına işarettir. Kişinin ailesiyle arasında bazı sorunlar yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet eder.


Rüyada Uçan Ördek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında uçan ördek görmesi kişinin huzur bulacağına, ailesi ile birlikte mutlu bir ömür geçireceği demektir.


Rüyada Ördek Yakalamak

Sürpriz bir yerden para geleceğine işarettir. Rüyada ördek yakalamak, rüya sahibinin hayallerine ulaşmak için çok çabalayacağına, 


Rüyada Çok Sayıda Ördek Görmek

Ördek sayısının artması mal ve mülk miktarının artmasına işarettir. Kişinin rüyasında çok sayıda ördek görmesi ailesinin kalabalık bir aile olduğuna, haneden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yabani Ördek Görmek

Yabani ördek, bereket ve güzel haber demektir. Rüyada görülen yabani ördek bazı rüya yorumcularına göre hayra yorulurken bazı yorumculara göre kişinin başına gelecek felaketlere yorulmaktadır. Kişinin etrafında düşmanı olduğuna işarettir.


Rüyada Kaçan Ördek Görmek

Rüyada ördek kaçırdığınızı görmek boşanma ve ayrılık manalarına gelir. Kişinin büyük bir maddi kazanç elde edeceğine, bu maddi kazancını fırsata dönüştürüp iş kuracağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.


Rüyada Ördek Öldürmek

Rüyada sahibinin rüyasında ördek öldürdüğünü görmesi kişinin maddi kayıp yaşayacağına mutsuz olacağı demektir.


Rüyada Ördek Eti Yemek

Ördek eti kimi yorumcuya göre maddi kayıp kimine göre ise para geleceğine işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum