Rüyada Orak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada orak görmek ne manaya gelir? Sorunun cevabını merak edenler ve rüyasında orak görenler için rüya tabirlerine göre rüyada orak görmenin ne manaya geldiğini araştırdık.
Rüyada Orak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Orak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada orak görmek, ölüm manasına gelir. Rüya sahibinin çevresinden birinin öleceğine yorumlanır. Rüyasında orak gören kimse için rüya yorumu şöyledir; hastası varsa ölüm demektir fakat hastası yoksa ve orak elindeyse bu sefer anlam tamamen değişmekte ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirleri kitabı yorumcularına göre rüyada orak görmenin manası şöyledir:


Rüyada Orak Görmek

Ölüm demektir. Rüya sahibinin çevresinden birinin ölümüne işarettir. Kimi yorumculara göreyse helal kazanç ve iyi haber manasına gelir.

ruyada-orak-gormek.jpg

Rüyada orak görmek helal kazanç ve iyi haber demektir. Orak gören kişinin emeğinin karşılığını aldığını ve boğazından helal lokmaların geçtiğine, ayrıca yakın zamanda gelecek iyi bir haber alacağına, bu haberin sürpriz olmayacağı fakat duyan kişileri mutlu edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Orak Biçmek

Orak biçen kimsenin evine bereket gelir. Kazandığı para emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar helaldir. Kimi yorumculara göre zor durumda kalmak ve dostları tarafından kurtarılmak olarak yorumlanır.


Rüyada Orak Almak

Orak satın alan kimse mal ve mülk sahibi olacak denir. Orak ile gelen bereket sonrası kişi rahatlayacak ve yatırım yapabilecek diye yorumlanır.


Rüyada Orak Kırmak

Kırılan orak sıkıntı demektir. Hastalık ya da kötü bir haber sonucu sıkıntı yaşayacağınız ve üzüleceğiniz manasına gelir.


Rüyada Orak Bilemek

Rüyasında orak bilediğini gören kişinin, hayatında bir çok dostu olacağına, fakat rüya sahibinin kişiliğinin değişmeye başlayacağına, dostlarını teker teker kaybetmeye başlayacağına delalet eder.


Rüyada Orakla Adam Öldürmek

Rüyasında orakla adam öldürdüğünü gören rüya sahibinin, yaptığı günahların farkına varıp Allah'tan af dileyeceğine, hayatını imana doğru yönelteceğine rivayet eder.


Rüyada Orakla Yaralanmak

Rüyada orakla yaralandığını gören kişinin, iş hayatında verdiği kararlar doğrultusunda büyük miktarda maddi kayıp yaşayacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum