Rüyada Olta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada olta görmek ne manaya gelir? Rüyasında olta gören kişinin rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirlerinde rüyada olta görmek hakkında yazılanları ve tüm detayları sizin için derledik.
Rüyada Olta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Olta Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada olta görmek, fırsat demektir. Kişi yaratacağı fırsatlarla başarılı olacağına yorulur. Bu fırsatları yaratırken dikkat etmesi gereken konu ona kurulacak tuzaklardır. Rüyada olta görmenin diğer bir manası da tuzak ve hilelerle dolu yol demektir. Rüyasında olta gören kimsenin gözü açık olmalı ve fırsatları değerlendiriken tuzaklara dikkat edilmesine delalet eder.

Bazı tabircilere göre, rüyada olta görmenin manası fakirlik demektir. Bu yorumcular oltanın hileli bir cisim olduğunu ve rüyasında bunu kullanan kimsenin fakirlik çekeceğini belirtmiştir. Özellikle oltayı atıp balık yakalayamadığını gören için fakirlik yorumu geçerlidir. Kişi eğer balık tutmayı başarıyorsa balık kısmet demektir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada olta görmenin anlamı ayrıca şu şekillerde ifade edilmiştir:


Rüyada Olta Görmek

Fırsat ve tuzak demektir. Fırsatları değerlendirirken tuzaklara düşebilirsiniz. Kimi yorumcuya göreyse fakirliktir ve zarar demektir.


Rüyada Olta Atmak

Eğer olta boş çekiliyorsa kötüdür. Bu maldan zarar etme manasına gelir. Eğer dolu geliyorsa kısmet manasına gelir.


Rüyada Oltayla Balık Yakalamak

Oltayla balık tutmak kısmettir. Yakalanan balık ne kadar büyükse kısmet o kadar büyük olacak demektir.


ruyada-olta-gormek.jpg

Rüyada olta görmek, kişinin işlerine hile, sahtekarlık sokacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada olta görmek, rüya sahibinin kişinin ayağını kaydırmak isteyen kişilerin olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Olta Satın Almak

Bir büyüğünüze ya da size saygı duyan birine karşı haksızlık yapacağınız manasına gelir.


Rüyada Oltayı Kırmak

Oltanın kırılması para kazanmak için yaptığınız etik olmayan yöntemlerin sizi onunda zarara uğratacağını işaret eder.


Rüyada Oltayla İnsan Yakaladığını Görmek

Rüyada oltayla insan tuttuğunu görmek, kişinin hayırlı işlere başlayacağına ve bol kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum