Rüyada Okşamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada okşamak görmek ne manaya gelir? Rüyada çocuk başı okşayanların rüyasını nasıl yorumlaması gerektiğini ve rüya tabirlerinde okşamak ile ilgili hangi ifadelerin yer aldığını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Rüyada Okşamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Okşamak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada okşamak, gerçekte olduğu gibi huzur bulmaya yorulur. Rüyada görülen okşamak eylemi nasıl yapıldığını göre anlam kazanır. Rüya tabirileri kitabı bu konu hakkında farklı manalar belirtse de genel anlamı şefkat, merhamet ve huzur bulmaya delalet eder.


Rüyada Çocuklarını Okşadığını Görmek

Çocukları okşamak merhamat etmek demektir. Bu rüya kişiye ve aileye huzur getirir. Ayrıca hayır ve iyilik görme manalarına gelir.

Rüyada okşamak görmek

Rüyada okşamak görmek, kişinin merhametli, sevecen bir insan olduğuna, yardıma ve ilgiye muhtaç çocuklara el uzattığı demektir. Rüya sahibinin iyilik yapmayı çok seven bir birey olduğuna, elindeki rızkın az veya çok olmasına bakmadan paylaştığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Eşini Okşadığını Görmek

Sevginin artması ve çocuk demektir. Bu durumdan haz almak kaydıyla geçerlidir. Eğer kişi haz almıyorsa aralarında sorun yaşanacak demektir. Kimi yorumculara göre boşanma habercisidir. Kişinin sevdiğini kimseyi okşaması ve onu teselli etmesi hayırlıdır.


Rüyada Tanımadığı Birini Okşamak

Rüyada tanımadığı ya da yabancı birini okşadığını görmek, üzüntü demektir. Kimi yorumcular bu rüyayı mekruh olarak değerlendirmişlerdir. Yabancı birini okşayıp bundan keyif almak hayırlı değildir.


Rüyada Yetim Başı Okşamak

Rüyada yetim başı okşadığını görmek, hayırlı bir rüyadır. Merhamet etmek ve sahip çıkmak her zaman iyidir.


Rüyada Vajina Okşamak

Rüyasında vajina okşadığını gören kişinin, bulunduğu yerden çok uzaklara gideceğine, hayatını dilediği gibi yaşamak istediğine işaret eder.


Rüyada Kedi Okşamak

Rüyasında kedi okşadığını gören kişinin, hem parasını yiyeceği hemde ona ihanet edeceği, rüya sahibinin dostum dediği kişilerin aslında düşmanı olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Köpek Okşamak

Rüyada köpek okşadığını görmek, rüya sahibinin el üstünde tutulan çok sevilen birisi olduğuna, iş ve aile hayatında güler yüzle karşılandığına delalet eder.


Rüyada Birinin Yüzünü Okşamak

Rüyasında birinin yüzünü okşadığını gören kişinin, insanlara karşı hep sevecen yaklaştığına, kimseyle bir kavgası veya tartışması olmadığına, mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum