Rüyada Oklava Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada oklava görmenin anlamı nedir? Rüyada oklava görmek neye işaret etmektedir? Rüyada oklava görmenin anlamı ve rüya tabiri şu şekildedir:
Rüyada Oklava Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Oklava Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada oklava görmek, çeşitli dedikodular işiteceğine, bu dedikoduların kişiyi rahatsız edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayal ettiği şeylere kısa sürede ulaşacağına, dualarının Allah tarafından kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oklava görmek, iyi niyetli temiz kalpli bir kişiye işaret etmektedir. Rüyada görülen oklava, genellikle rüya sahibine yardımcı olacak bir kişiye işaret etmektedir. Bu kişi rüya sahibini içinde bulunduğu sıkıtılarda kurtaracak kişi olarak yorumlanmaktadır.


Rüyada Oklava İle Hamur Açmak

Rüyada oklava ile hamur açmak, rüya sahibinin akıllı bir kişiden yardım alarak işlerini halletmesine işaret etmektedir. 

Rüyada oklava görmek

Rüyada oklava görmek, kişinin hayatına iyi niyetli insanların gireceği demektir. Rüya sahibinin uzun uğraşlar sonucu bol kazanç elde edeceğine, iş hayatında verdiği emeklerin karşılığını gelecekte alacağına bu nedenle çok sabır etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Oklavanın Kırılması

Rüyada oklavanın kırılması rüya sahibinin yakın bir dostu tarafından kırılmasına işaret etmektedir.  Rüyada oklavanın kırılması kişininsevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atacağına, askiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.


Rüyada Oklava Almak

Rüyada oklava aldığını görmek, rüya sahibinin başının derde girmesini ve yakınlarının yardımı ile sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.  Rüyada oklava almak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik bir başarıya ulaşağına rivayet edilmektedir.


Rüyada Merdane Görmek

Rüyada merdane görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılmasına işaret etmektedir. Başka bir yoruma göre ise merdane yokluk ve sıkıntılı günlere işaret etmektedir. Rüyada merdane görmek kişinin sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, anne ve baba duası alacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.