Rüyada Nur Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada nur görmek ne manaya gelir? Rüyasında nur indiğini gören kimseler için rüyasının nasıl yorumlanması gerektiğini ve rüya tabircilerine göre ne anlamlara geldiğini anlatıyoruz.
Rüyada Nur Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nur Görmenin Yorumu ve Anlamı

Rüyada nur görmek, doğru yola işarettir. Nur sözlük anlamıyla ışığa yorulmaktadır. Bu yüzden rüyasında nur gören kimsenin yolunu aydınlatacağı söylenir. İşlerini kolaylaştırır, yolunda gitmeyenler varsa rayına sokar ve ona klavuzluk edecek kimseyi işaret eder. Rüya sahibi bir sıkıntı yaşadığı bir konu hakkında yardım alacak ve sıkıntılarının geçeceğine delalet eder.


Rüyada Nur Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nur görmesi doğru yol, salih amel, Allah yolunda olma, tövbe etme ve çocuk manalarına gelir. Kimi yorumcuya göre ise iç huzur, makam, mevki ve zenginlik manalarına gelir.


Rüyada Nur Yüzlü Dede Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nur yüzlü dede görmesi belki de hayatında daha önce hiç duymadığı kadar sürpriz olacak bir haberi getirecek olan kimsenin varlığına tabir edilir.


nur-yuzlu-dede.png

Rüyada nur görmenin manası, kimi yorumcuya göre iyi amel işlemeye ve Allah yolunda olmak demektir. Ayrıca rüyasında nur görenler için tövbe edip kötülüklerden uzak duracağı söylenir. Kimi yorumcu da rüyada görülen nur çocuk demektir. Hanenize gelecek nur olacak güzel ve akıllı bir çocuk anlamına gelmektedir.


Rüyada Nurdan Elbise Giymek

Rüya sahibinin rüyasında nurdan elbise giydiğini görmesi insanlara faydalı olmaya işarettir. Bu elbiseyi giyen kimsenin yapacakları ya da söyleyecekleri kendisine ve çevresindekilere hayır getirecektir denir.


Rüyada Vücuttan Nur Çıkması

Rüya sahibinin rüyasında vücudun herhangi bir yerinden nur çıktığını görmesi, erkek çocuk manasına gelir. Kişinin akıllı ve lider ruhlu bir erkek çocuğu olacağı rivayet edilir.


Rüyada Eve Nur İnmesi

Rüya sahibinin rüyasında eve nur indiğini görmesi haneye gelecek bolluk ve bereketi simgeler. Aynı zamanda eşler arasındaki mutluluğa işarettir.


Rüyada Nurlu Kimse Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nurlu kimse görmesi eğer tanıdığınız birini nurlu görüyorsanız o kimse iyi insandır. Kişi hasta ise ölümüne dalalettir. Eğer tanımıyorsanız aynı manalar kendiniz için geçerlidir.


Rüyada Nur Yağması

Rüya sahibinin rüyasında nur yağdığını görmesi verimli işler yapmasına yani küçük girişimlerinden büyük fayda sağlamasına, mutluluğa ve huzura kavuşmasına işaret eder. Bu kişi melanetlerden de korunur diye yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum