Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nişasta görmek ne manaya gelir? Rüyasında nişasta gören kimselerin bu rüyayı nasıl yorumlaması gerektiğini rüya tabirleri sözlüğüne göre anlatıyoruz.
Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nişasta Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nişasta görmek, hayırlı manalara yorulur. Yorumculara göre her neyden yapılıyorsa yapılsın rüyada nişasta görmenin anlamı bolluk, mutluluk, hanede huzur, helal mal ve rızk gibi olumlu manaları vardır. Rüyasında nişasta gören kimse bu rüyayı, evli ise mutlu bir yuva, helal kazanç, sofrada bereket, huzurlu yaşam, bekar ise evlilik olacağına delalet eder.

 Kimi yorumculara göre rüyada nişasta görmek evlilikte yolunda gitmeyen durumlar demektir. Bu yorumcular nişasta görmenin manasının kötü olduğunu söylerler. Rüyasında nişasta gören kimse için eşiyle, akrabalarıyla, dost ve arkadaşlarıyla tartışma yaşayacağına rivayet etmişlerdir. Ayrıca bu tartışmaların kavgaya ve küslüklere dönüşeceğini belirtmişlerdir.

Rüya tabirlerinde rüyada nişasta görmek kısaca şu şekillerde anlatılmıştır:


Rüyada Nişasta Görmek

Mutluluk, bolluk, huzur, helal kazanç, evlilik manalarına gelir. Kimi yorumculara göre ise boşanma ve tartışma demektir.


Rüyada Nişasta Yemek

Nişasta yediğini gören için arkadaşlarının arasında gizli düşmanları var demektir. Bu kimseler yüzünüze güler ama iyi olmanızı, başarı kazanmanızı istemezler.


ruyada-nisasta-gormek.jpg

Rüyada nişasta görmek, kişinin hayırlı işlere imza atacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada nişasta görmek, rüya sahibinin hayatını mutlu, huzurlu, zengin olarak devam ettireceği anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Nişastalı Helva Yapmak

Nişasta helvası yapmak ya da yemek kimi yorumcuya göre eşler arasında tartışmaya işarettir. Kimi yorumcu ise kimsenin işine karışmadan sakin ve huzurlu hayat süreceğine yorulur.


Rüyada Nişasta Döküldüğünü Görmek

Rüyada nişasta döküldüğünü görmek, kişinin mal varlığını kaybedeceğine rivayettir.


Rüyada Pudra Şekeri Görmek

Kişinin yaşadığı sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.


Rüyada Buğday Nişastası Görmek

Kişinin rüyasında buğday nişastası görmesi, rüya sahibinin sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulur.


Rüyada Nişasta Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nişasta yaptığını görmesi, kişinin yaptığı işler sayesinde bol kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Nişasta İstediğini Görmek

Rüyada nişasta istediğini görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi zarara uğrayarak çevresinden destek isteyeceğine işarettir.


Rüyada Nişasta Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nişasta aldığını görmesi, kişinin hayırlı bir kişi olduğuna, çevresine maddi anlamda destek vereceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.