Rüyada Nasihat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nasihat dinlemek ya da rüyada nasihat verildiğini görmek rüya tabirlerine göre nasıl yorumlanmalı? İşte tüm detaylarıyla rüyada nasihat görmenin manası ve yorumu...
Rüyada Nasihat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nasihat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nasihat görmek, aldanma manasına gelir. Rüyada nasihat veren kişi olduğunuzu görüyorsanız nasihat verdiğiniz kimse tarafından kandırılacaksınız demektir. Bu kimse size ihanet edecek ve hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder. Rüyada nasihat dinlediğini gören kimse için ise bu durum kimin nasihat verdiğine göre farklı manalara gelmektedir.

Rüya tabirleri sözlüğü, rüyada nasihat görmenin hangi şekilde yorumlanması gerektiğini şöyle anlatmıştır:


Rüyada Nasihat Görmek

Kandırılmak, aldanmak, ihanet manalarına gelir.


Rüyada Nasihat Vermek

Nasihat verdiğini görmek hayırsız bir kimse tarafından aldatılacağınıza ve üzüleceğinize işarettir.


Rüyada Nasihat Dinlemek

Nasihat dinlediğiniz kimse tecrübe sahibi ve iyi biri ise Allah korkusuna işarettir. Günahlardan uzuak durmak manasına gelir. Eğer nasihat veren kimse kötü ya da düşmanınız ise günahkarlığa yorumlanır.


ruyada-nasihat-gormek.jpg

Rüyada nasihat görmek, bir yanlıştan dönüleceği demektir. Kişinin yakın çevresinden kendisinin iyiliğini isteyen bir dostu, arkadaşı tarafından uyarılacağını, yapacağı hatadan döndüreceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Nasihate Uymamak

İyi kimsenin verdiği nasihati dinlememek ve tavsiyelerine kulak asmamak kötü şans getirir. Başınıza gelebilecek talihsiz kazalara yorumlanır.


Rüyada Ölmüş Birinden Nasihat Dinlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birinden nasihat dinlediğini görmesikıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman para bulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet eder.


Rüyada Çocuğa Nasihat Ettiğini Görmek

Rüyada çocuğa nasihat ettiğini görmek, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, huzur bulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman başarılı olacağına rivayettir.


Rüyada Babadan Nasihat Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında babadan nasihat aldığını görmesi, rüya sahibinin kafasına koyduğu her işte başarılı olacağına alamettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum