Rüyada Nargile Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nargile görmenin anlamı nedir? Rüyada nargile görmenin yorumu nedir? Rüyada nargile görmenin anlamı ve rüya tabiri şu şekildedir:
Rüyada Nargile Görmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada Nargile Görmenin Anlamı ve Rüya Yorumu

Rüyada Nargile görmek bazı rüya tabircilerine göre rüya sahibinin oldukça yanlış işlerle meşgul olduğunu ve güzel ahlaktan uzaklaşacağına yorulur. Bir diğer rüya yorumuna göre ise rüya sahibinin çevresini üzeceği anlamına gelmektedir. Kimi rüya tabircisi ise rüyada nargile görmenin rüya sahibini kötü günlerin beklediğini ve çevresi tarafından hoş karşılanmayacak davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir. 


Rüyada Nargile İçtiğini Görmek

Rüyada nargile içtiğini görmek rüya sahibinin kötü yollardan para kazanmasına, bu nedenle de üzüntlü günlerin onu beklemesine işarettir. Başka bir yorumda ise rüyada nargile içmenin yolculuğa işaret ettiği yönündedir. 


ruyada-nargile-gormek-ve-ruya-tabiri.jpg

Başka bir yoruma göre ise rüyada nargile görmek rüya sahibinin boş zaman geçirmesine demektir. Rüyada nargile görmek bazı rüya tabircilerine göre ise rüya sahibinin kötü yollardan para kazanmak istemesine yorulmaktadır. Rüyada nargile görmek genellikle olumsuz bir şekilde yorumlanmaktadır. Buna göre rüyada nargile görmek rüya sahibinin ailesini ciddi manada üzeceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Nargile İçen Birini Görmek

Bazı rüya tabircileri rüyasında nargile içen insanları görmeyi, rüya sahibinin hayatından bazı insanları çıkaracağına  yorumlamışlardır. Başka bir yorumda ise rüya sahibinin dostlarıyla arasına mesafe gireceğine işaret etmektedir. 


Rüyada Nargile Aldığını Görmek

Bazı rüya tabirlerine göre rüyada nargile satın almak rüya sahibini yüksek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada nargile satmak rüya sahibini düşmanlarını alt etmek için başka insanlarla ortalık yapacağına işaret etmektedir. 


Rüyada Nargile Dumanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nargile dumanı görmesi, yaşadığı veya yaşayacağı bazı sorunların kendisini yıkmasına değil bunun tam tersine kişinin sorunları yıkacağına yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.