Rüyada Naftalin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada naftalin görmenin manası nedir? Rüyasında naftalin gören kimselerin rüyalarını nasıl yorumlamaları gerektiğini ve kafalarındaki soru işaretlerini cevaplıyoruz.
Rüyada Naftalin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Naftalin Görmek

Rüyada Naftalin Görmek

Rüyada naftalin görmek, güvende olmaya yorulur. Rüya anlamına baktığımızda naftalin polis, jandarma, bekçi gibi manalara gelmektedir. Tehlikelere karşı sizi koruyan ve kollayan kimse olduğuna işarettir. Kimi yorumculara göreyse yakın zamanda güvenlik güçlerinden biriyle işiniz olacağına delalet etmektedir.

Rüyasında naftalin gören kimse için rüya tabiri yorumcuları sizden büyük bir kimseden beklenmedik bir yardım geleceği manasına gelir. Bu yardım çoğunlukla maddi yardıma dalalet etse de manevi yardım olarak da gerçekleşebilir. Yorumcuların bir kısmı rüyasında naftalin görmenin manası beklenmedik miras kalacağının göstergesidir.


Rüyada Naftalin Görmek

 Rüya sahibinin rüyasında naftalin aldığını görmesi güvende olmak, polis, jandarma, bekçi gibi güvenlik güçleri ile işinizin olabileceği manalarına gelir. Kimi yorumculara göre miras kalmasına işaret olduğu söylenir.


Rüyada naftalin görmek ve rüya tabiri

Rüyada naftalin görmek, rüya sahibinin iş hayatında bir çok tartışma yaşayacağı fakat kişinin para sıkıntısı çekemeyeceği demektir. Ayrıca kişinin büyük kazanç sağlayacak bazı işlere gireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Elbiselere Naftalin Koymak

Rüya sahibinin rüyasında elbiselere naftalin koyduğunu görmesi rüya tabircilerine göre eski anılarını hatırlatacak olay yaşayacağı söylenir. Kişinin işlerini genişleteceği anlamına da gelir.


Rüyada Naftalin Almak

Rüya sahibinin rüyasında naftalin aldığını görmesi etrafınızdaki dostlarınızın güvenilir kimseler olduğuna işarettir. Fakat kişinin ailesiyle sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Naftalin Yemek

Rüya sahibinin rüyasında naftalin yediğini görmesi yaşamınızda tartışmalar , bölünmeler , ayrılıklar ve tatsız durumlar yaşanacağına delalet eder. Kişinin hem yasaklı hem de ayıplı bir iş yapacağınıza ve böylelikle herkes tarafından ezileceğinize, yüzünüzün kızaracağına alamet eder.


Rüyada Naftalin Kokusu Duymak

Rüyada naftalin kokusu duymak, rüya sahibinin hayatında çok iyi şeyler yaşayacağı demektir. Ayrıca kişinin mutlu ve huzurlu olacağı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.