Rüyada Nabız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nabız görmek ne manaya gelir? Sorunun cevabını ve rüyasında nabzını kontrol ettiğini gören ya da nabız atışlarını duyan kimselerin bu rüyayı nasıl yorumlaması gerektiğini anlatıyoruz.
Rüyada Nabız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nabız Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nabız görmek, sağlık ile ilgili gelişmelerin habercisi olduğuna yorulur. Hayatınızı etkileyecek bu gelişmeler iyi ve kötü olabilir. Bu rüyanın nasıl görüldüğüne göre değişmektedir. Rüyasında nabzının düzenli olduğunu gören kimse bir konuda endişe yaşadığına delalet etmektedir.

Kalp rahatsızlığı olan kimselerin bu rüyayı görmesi çok normaldir ve onlar için rüyanın manası yoktur.

Rüyada nabız gören kişilerin psikolojik olarak kendilerini hastalığa karşı yenilmiş sayarlar. Her rahatsızlıkta öleceklerini düşünürler. Böyle heyecanlı insanların rüyada nabız ölçmesi ve nabzını dinlemesi çok normaldir.

Rüya sözlüğü ya da rüya tabirlerinde rüyada nabız görmek hakkında ayrıca şu anlamlar yer almaktadır:


Rüyada Nabız Görmek

Kişinin kalp ya da tansiyon hastalığı gibi bir durumu yoksa aşırı heyecanlı ve ehvamlı bir tip olduğu söylenir. 

ruyada-nabiz-gormek.jpg

Rüyada nabız görmek, kişinin kendine çok dikkat edeceği ve her şeyden nem kaptığını hissedeceği demektir. Rüya sahibinin hassas birisi olduğu ve en ufak rahatsızlık durumunda ortalığı ayağa kaldırdığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Nabzın Düzgün Atması

Hasta kişiler bu rüyayı görüyorsa sağlık bulacaklar demektir. Sağlıklı kişiler aynı rüyayı görürse sağlıklarının yerinde olduğuna işarettir.


Rüyada Nabzın Durduğunu Görmek

Fazla uyku, fazla yemek gibi durumları umursamayan kimseler için işarettir. Sağlıklı beslenemeleri gerektiğine yorulur. Hasta kimse bu rüyayı görüyorsa bu psikolojiktir.


Rüyada Nabız Dinlemek

Başkasının nabzını dinlediğini gören kişi üzücü bir haber alacak demektir. Kişinin hayatının en üzücü dönemine gireceğine işaret etmektedir.


Rüyada Nabza Bakmak

Rüya sahibinin, kötü niyetli insanların varlığını bildiğine delalet eder. Kişinin bu insanları kendisinden ve ailesinden uzak tutacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Birinin Nabzına Bakmak

Rüyada birinin nabzına baktığını görmek, kişinin kumardan daha önce hiç kazanmadığı kadar para kazanacağı demektir. Rüya sahibinin hayatını dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Nabız Ölçmek

Rüyada nabız ölçmek, rüya sahibinin çok iyi şartlar içerisinde bir hayat geçireceği demektir. Kişinin sorumsuz davranışları ve alacağı yanlış kararlar yüzünden hayatının fakirlik içerisinde geçeceğine rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya  Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.