Rüyada Müteahhit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada müteahhit görmenin anlamı nedir ve rüyasında müteahhit gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada müteahhit olmanın veya müteahhit olduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Müteahhit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Müteahhit Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada müteahhit görmek, rüya sözlüğü yazarları tarafından hayırlı ve bol kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır. Rüyasında müteahhit gören kişinin yüksek getirili atılımlar yapacağı, alnının teri ile rızık kazanacağı, sıhhat içinde uzun bir ömür yaşayacağı, hayırlı faaliyetler içerisinde boy göstereceği ve mutlu olacağı rivayet olunmaktadır. Rüyada görülen müteahhit, rüya sahibinin saygınlık kazanacağına, gıpta ile bakılan işler yapacağına ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.


Rüyada Müteahhit Olduğunu Görmek

Rüyada müteahhit olduğunu görmek, problemli hayata, ticari gerilemeye, sağlık sorunlarına işarettir.

ruyada-muteahhit-gormek.jpg

Rüyada müteahhit görmek, çevresinde başarılarıyla seçilen, yaşadığı bölgede parmakla gösterilen biri olacağı demektir. Başarılarıyla tanınan ve hayranlık duyulan biri olduğuna, herkesin onun hayatını yaşamak isteyeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Müteahhit'i Dövmek

Rüyada müteahhit'i dövmek, çile çekerek alınan sevindirici habere, sıkıntıların ardından zafere, ümidini kaybettikten sonra elde edilen variyete alamet eder.


Rüyada Müteahhit'le Konuşmak

Rüyada müteahhit'le konuştuğunu gören rüya sahibinin, inşaat sektörüne gireceğine ve bu sektörde bol kazanç elde ederek işçi konumundan işveren konumuna geleceğine yorulur. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.