Rüyada Mumya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mumya görmenin anlamı nedir ve rüyasında mumya gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada mumyalanmış insan ya da mumya mezarı görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mumya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mumya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mumya görmek, rüyasında mumya gören bireyin uzun zamandan beri görüşmediği eski bir arkadaşından hayırlı ve mühim havadisler alacağına ve böylece arkadaşıyla önemli çalışmalar içine gireceğine delalet etmektedir. Rüya yazarları rüya sahibinin çalışma hayatıyla ilgili meşakkatli, sorunlarla dolu ve yıpratıcı bir süreç geçireceğine işarettir. Rüyasında mumya gören kimseler sistemli ve dikkatli çalışma yaşantılarıyla her zaman başarılı ve güçlü insanlardır.

Rüya tabirlerine göre mumya ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mumyalanmış İnsan Görmek

Rüyasında mumyalanmış insan gören kişinin geçmişte yaşadığı bir hadisenin etkisinden çıkamadığı, içini acıtan bu olayın dününü ve bugününü etkilediği, yarınlarını da etkilemeye devam edeceği rivayet olunmaktadır.


Rüyada Mumya Canlanması Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mumyanın canlandığını görmesi kişinin  iş hayatında olumsuz olaylar yaşanacağına bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.


ruyada-mumya-gormek.jpg

Rüyada mumya görmek, kişinin hayatında karşısına çıkan sıkıntıları ve sorunları çok çalışarak atlatacağı demektir. Rüya sahibinin azmi ve başarısını kıskanan insanların olacağına, bu tür insanları hayatında çıkarması gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Mumya Açtığını Görmek

Rüyada mumya açmak, kişinin üstüne vazife olmayan işlere karışacağına, başının belaya gireceğine, bu durumdan ailesinin desteği ile çıkacağına yorumlanır. Rüyada mumya açtığını görmek kişinin iş hayatında atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işarettir.


Rüyada Mumya Tabutu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında mumya tabutu gören kişinin, yakın zaman da kötü bir haber alacağına, bu haber ile uzun bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir. Rüyada mumuya tabutu görmek işlerinin düzeleceğine, maddi açıdan büyük gelişmeler kaydediceğine delalet eder.


Rüyada Kendini Mumyalanmış Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisini mumyalanmış görmesi kişinin büyük bir günah işleyeceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine, tövbe edeceğine ve Allah'a sığınacağına yorulmaktadır. Rüyada kendini mumyalanmış görmek rüya sahibinin  sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kişinin yeni arkadaşlıklar edineceğine eskisi gibi neşeli olacağına işarettir


ruyada-mumya-gormek-001.gif

Rüyada Mumyanın Dirildiğini Görmek

Rüyada mumya dirilmesi pek hayırlı yorumlanmaz. Sıkıntıların ve sorunların baş göstereceğine, bu durumun herkesi korkutacağına delalettir. Rüyada mumyanın dirildiğini görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda işlerinin zorlaşacağına yanlış kararlar vereceğine, para konusunda ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Mumya Mezarı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında mumya mezarı görmek kişinin tehlikesiz veya kinini gizleyen düşmana işarettir. Rüyada muımya mezarı görmek, çok büyük üzüntü verici durumlara düşeceğine, ailesiyle arasının bozulacağına iş hayatında yanlış adımlar atağına işarettir. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.