Rüyada Mübaşir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mübaşir görmenin anlamı nedir ve rüyasında mahkeme mübaşirinin kendi ismini söylediğini gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada mübaşir olduğunun görmenin veya mübaşirle ilgili görülen diğer rüyaların anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mübaşir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mübaşir Görmek

Rüyada mübaşir görmek, tabircilerin hemen hepsi tarafından gerçek anlamına yakın şekillerde tabir olunmaktadır. Rüyasında mahkeme mübaşiri gören kimsenin yakın zamanda bir havadis alacağına yorulur. Rüyasında herhangi bir mahkeme mübaşirinin rüya sahibini kendi ismiyle çağırdığını veya duruşma salonuna davet ettiğini gören kişinin rüyası resmi dairelerde bir işinin olduğuna delalet eder. Resmi dairelerde çözülmeyi bekleyen bu mesele rüya sahibinin lehine sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada Mübaşir Görmek

Kimi rüya yorumcuları tarafından da rüyada görülen mübaşir hüzünlendirici havadise yorulmaktadır. Rüyayı gören şahsın çok yakın zamanda kendisini yıkacak bir haber alacağına işarettir. Rüyada mübaşir olmak ise rüyasında mübaşir olduğunu ve mahkeme salonuna sanıkları çağırdığını gören kimsenin sevineceğine, çilesiz kazanç elde edeceğine, saadeti bulacağına, sözlerini tutacağına, huzur dolu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Kimi rüya yorumcuları ise rüyasında mübaşir olduğunu gören kişinin rüyasını içinde çıkılması güç durumla karşılaşmaya, art niyetli kişiler tarafından zarara uğratılmaya ve mesuliyetlerini yerine getirememeye yormaktadır.


Rüyada Mübaşir ile Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mübaşir ile konuştuğunu görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağına yorulur. Rüya sahibinin yaptıklarından dolayı pişmanlık yaşayacağı ve kısa sürede hatalarını telafi edeceğine delalet eder.


ruyada-mubasir-gormek.jpg

Rüyada mübaşir görmek, kişinin bol kazanç elde edeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında mübaşir görmesi, bazı tabircilere göre ise kişinin hayır işleri peşinde koşacağı ve fakir fukaraya maddi anlamda destek vereceği anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Mübaşirin Çağırdığını Görmek

Rüyada mübaşirin çağırdığını görmek, rüya sahibinin eline geçen fırsatları geri tepeceği anlamına gelir. Bazı tabircilere göre ise rüyada mübaşirin çağırdığını görmek, kişinin işinde verdiği emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.


Rüyada Mübaşir Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında mübaşir olduğunu görmesi, rüya sahibinin evinde huzursuzlukların başlayacağına işarettir. Rüyada mübaşir olduğunu gören kimse, çevresindeki insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine ve onların sıkıntılarını dinleyeceğine rivayet eder.


Rüyada Mübaşir ile Tartıştığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mübaşir ile tartıştığını görmesi, kişinin bir kavgaya karışacağına ve para cezası alacağına alamettir. Rüyada mübaşir ile tartıştığını görmek, rüya sahibinin zor günler geçireceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Mübaşir Dövdüğünü Görmek

Rüyada mübaşir dövmek, rüya sahibinin çevresindeki birisine büyük bir iyiliği olacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında mübaşir dövdüğünü görmesi, birisine maddi anlamda destek vereceğine delalet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.