Rüyada Mor Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mor renk görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mor renk kıyafet gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada mor çiçek görmenin veya mor elbise giydiğini görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mor Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mor Renk Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada mor renk görmek, hayra ve iyi şeylere yorulmaktadır. Rüya sözlüğü yazarlarının fikrince rüyada görülen mor renk zarafet ve saadeti sembolize etmektedir. Rüyasında mor renk gören kimseler, insanlar tarafından kolayca fark edilebilen düzgün vücut hatlarına, gıpta ile bakılan bir güzelliğe ve karizmaya sahiptirler. Bu şahıslar ailelerinin başlarını öne eğdirecek bir şey yapmadıkları gibi toplum tarafından sevilen, sayılan ve başarılı insanlardır.

Rüyasında mor renk gören kişiler her işte muvaffak olurlar ve bunun karşılığını fazlasıyla alırlar. Aynı zamanda bu rüya kişinin şan ve şöhret sahibi olacağına, başarılarının ardının arkasının kesilmeyeceğine ve büyük kazanca da delalettir. Rüyasında bir yerinde morluk veya morarma gören kişinin de mal ve mülk sahibi olacağı rivayet edilmektedir.

Rüya tabirlerine göre mor renk ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mor Renk Kıyafet Görmek

Rüya sahibinin her zaman hisleriyle hareket ettiğine ve bu yüzden çok yıprandığına işarettir.


Rüyada Mor Elbise Giymek

Rüyasında mor renk elbise giydiğini gören kimsenin yakın zamanda mutlu bir izdivaç kuracağı tabir olunur.


Rüyada Mor Çiçek Görmek

Rüyada görülen mor çiçek rüyayı gören kişinin rızkını elde ederken zorlanmayacağına delalet etmektedir. 


Rüyada Mor Gömlek Görmek

Rüyada görülen mor gömlek aksiliklere ve şanssızlıklara işarettir. Rüyasında mor renk gören bireyin yaşamında tersliklerin bitmeyeceği rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum