Rüyada Mor Lahana Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mor lahana görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mor lahana yediğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mor lahana almanın veya mor lahana salatası görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mor Lahana Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mor Lahana Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mor lahana görmek, çeşitli olayların yaşanacağına, bu olayların kırıcı ve sert olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin rakiplerine kaba kuvvetle üstün gelmek ve bir şeyleri kabul ettirmek istediğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre mor lahana ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mor Lahana Yemek

Rüya sahibinin alnının teriyle elde ettiği rızkı keyfince yiyemeyeceğine delalet eder. Rüyasında mor lahana yediğini gören bireyin haram kazanç sağladığı ve maneviyatının düşük olduğu tabir olunmaktadır.


rüyada mor lahana görmek

Rüyada mor lahana görmek, kişinin çalışma yaşamında, duygusal birlikteliğinde, ailevi ilişkilerinde sert olması ve kırıcı sözler söylemesi nedeniyle yakınlarında kapanması güç yaralar açacağı demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Mor Lahana Pişirmek

Rüya sahibinin birden çok işte çalışarak kendini hem fiziki hem de ruhsal yönden yıpratacağına, kısa bir sağlık sorunu yaşayacağına ve istirahate ihtiyaç duyduğuna delalet eder.


Rüyada Mor Lahana Salatası Görmek

Rüya uzmanları tarafından rüyasında mor lahana salatası gören kişinin önemli kuvvet elde edeceği, makam sabibi olacağı ve birkaç gün içinde sevindirici havadis alacağı rivayet edilmektedir. Rüyada mor lahana salatası görmenin olumsuz tabiri ise art niyetini saklayan amire, çok karmaşık bir problemle karşılaşmaya ve korkulanın başa gelmesine yorulur.


Rüyada Mor Lahana Almak

Rüyasında mor lahana aldığını gören bireyin kazancının katlanacağı, önemli atılımlar yapacağı, yakın zamanda sevindirici havadis alacağı ve hayat arkadaşıyla mutlu olacağı rivayet olunur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum