Rüyada Molla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada molla görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında molla olduğunu gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada mollanın elini öptüğünü veya molladan ders aldığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Molla Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Molla Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada molla görmek, rüya sahibinin ilim sahibi olacağına, saygınlık ve güç kazanacağına yorulmaktadır. Rüyasında molla gören kimsenin sosyal çevresinde sevilen, yaşıtları arasında da seçilen biri olacağı rivayet olunmaktadır. Molla olmaya kadir birinin rüyasında molla olduğunu görmesi, rüya sahibinin onur duyacağına, tanınan ve herkesin gıpta ile baktığı biri olacağına delalet etmektedir. Rüyasında molla olduğunu ve insanlar tarafından elinin öpüldüğünü gören kişinin ülkesi için yararlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada mollanın elini öpmek ise rüyasında mollanın elini öptüğünü gören bireyin, birisinin ilminden fayda sağlayacağına delalet etmektedir. Rüyasında mollanın kendisine bir şey verdiğini gören şahsın şerefinin ve onurunun yükseleceğine işarettir. Rüyada molladan ders aldığını görmek ise rüyayı gören şahsın görkemli ve muhterem birinden destek göreceğine alamet eder. 

Rüya tabirlerine göre molla ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Molla Tarafından Öpülmek

Rüyasında mollanın kendini öptüğünü gören kişinin toplum içinde değerinin artacağına yorulur.


Rüyada Molla Tarafından Davet Edilmek

Rüya uzmanlarına göre rüyasında bir mollanın kendisini huzuruna veya başka bir yere davet ettiğini gören rüya sahibinin resmi kurumda işbaşı yapacağı veya önemli bir iş yerinde makam sahibi olacağı rivayet edilmektedir.


Rüyada Molla ile Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında molla ile konuştuğunu görmesi, kişinin iyi bir haber alacağına işaret etmektedir.


Rüyada Molla ile Tanıştığını Görmek

Rüyada molla ile tanıştığını görmek, kişinin sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.


ruyada-molla-gormek.jpg

Rüyada molla görmek, kişinin hayırlı işler yapacağı demektir. Bazı tabirciler göre ise rüyada molla görmek, rüya sahibinin iş ve sosyal hayatında başarılı olacağı, hayatını mutlu bir şekilde devam ettireceği anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Molladan Öğüt Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatında önemli değişiklikler yapacağına yorulur.


Rüyada Molla ile Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında molla ile kavga ettiğini görmesi, kişinin helal olmayan işler yaptığına ve kazancından hayır göremeyeceğine alamet eder.


Rüyada Mollayı Öptüğünü Görmek

Rüyada mollayı öptüğünü görmek, kişinin mal varlığının artacağına rivayettir.


Rüyada Molla Olduğunu Görmek

Rüyada molla olduğunu gören kişinin iş hayatında ve sosyal hayatında sıkıntılar yaşayacağına işarettir. 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum