Rüyada Mobilya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mobilya görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mobilya aldığını gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada eski mobilya almanın veya mobilya hediye almanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mobilya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mobilya Görmek

Rüyada mobilya görmek, hanenin iç kısmına yorulur. Rüyada görülen mobilyayı, rüyayı gören bireyin evindeki yaşantıyla açıklıyor. Bekar biri rüyasında mobilya görmüşse rüya sahibinin izdivaca ve yeni ev açacağına işarettir. Evli birinin mobilya görmesi ise ailesiyle huzur ve mutluluk içerisinde hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir. 

ruyada-mobilya-gormek-001.jpg


Rüyada Eski Mobilya Görmek

Rüyasında eski mobilya gören bireyin çileyle hasretini duyduğu müjdeyi alacağı, sorunlara karşı dimdik durarak hak ettiği huzuru bulacağı ve yakınlarının desteğiyle yeni işinde büyük kazanç elde edeceği rivayet olunmaktadır. 

ruyada-mobilya-gormek.jpg

Rüyada mobilya görmek  son derece faydalı ve güzellikler demektir. Rüya sahibinin yaşamında kendisini mutlu edecek değişimlerin baş vereceğine yorulmaktadır. Aynı zamanda rüyayı gören şahsın büyük muvaffakiyetler elde edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Mobilya Hediye Aldığını Görmek

Rüyasında kendisine mobilya hediye edildiğini görmek, dostluk ve muhabbete, küskünlüklerin de giderilmesine işarettir. 


Rüyada Mobilya Dükkanı Görmek

Rüyasında mobilya dükkanı gören kimsenin yakınlarıyla eğlenceli vakit geçirerek çalışma yaşamının oluşturduğu stresten bir an olsun kurtulacağı ve rahatlayacağı rivayet edilir.


Rüyada Mobilya Değiştirdiğini Görmek

Rüya sahibi için hem karlı hem de zararlı bir işe kalkışacağının alametidir. Rüya sahibinin gireceği işten kar elde edemeyeceği gibi zarara da uğramayacağı tabir edilir.


Rüyada Ahşap Mobilya Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ahşap mobilya görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorumlanmaktadır. 


Rüyada İkinci El Mobilya Görmek

Rüyada ikinci el mobilya görmek mevcut maddi ve manevi sıkıntıların artacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.


Rüyada Mobilya Baktığını Görmek

Rüya sahibinin ticari bilgisi yüksek kişilerle hasbihal içinde olacağına ve bu dirsek temasının kendisine hem saygınlık hem de bol kazanç getireceğine işarettir.


Rüyada Mobilya Satın Almak

Rüya sahibinin rüyasında mobilya satın aldığını görmesi yeni işlere girip, başarılı olmaya ve o işte hedeflenen başarıya ulaşmaya tabir edilir. Rüya sahibinin kendisine hayır getireceğini bildiği için uzun zamandır peşinde koşup yorulduğu bir işin şimdi meyvelerini toplayacağı anlamına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum