Rüyada Mizan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mizan görmenin manası nedir ve rüyasında Mizan Terazisi'nin kurulduğunu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada Mizan'da günahlarının ve sevaplarının tartıldığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mizan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mizan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Mizan görmek tabiri, bazı tabircilere göre rüyasında Mizan Terazisi gören şahsın rüyasının içeriğiyle yakından ilişkilidir. Şöyle ki; rüyasında öldüğünü ve ahirette Mizan Terazisinin kurulduğunu görmek, hukukun işleyeceğine ve eziyetlerin ve zulmün son bulacağına yorulur. Rüya tabircilerinin bir kısmına göre rüyada görülen Mizan Terazisi, kişinin hayatındaki her alanda adaletli, helal ve haramı gözeten bir tavır içerisinde olması gerektiğine bir uyarı mahiyeti taşımakta olduğuna delalet eder.

Rüyasında kendi günahlarının ve sevaplarının Mizan Terazisine yüklendiğini ve sevaplarının günahlarına nazaran ağır bastığını gören kimse iki cihanda mutlu olur. Ancak rüyada Mizan Terazisinde sevaplarından günahlarının ağır geldiğini görmek, rüya sahibinin dünyada ve ahirette acılar çekeceğine yorulur. Rüyanızda Mizan'da başkalarının günah ve sevaplarının tek tek ölçüldüğünü görüyorsanız; bu rüya gizli kalması gereken sırlarınızın etrafınızdakiler tarafından öğrenileceğine alamettir.

Mizan Terazisi; İslam dinine mensup olan kimselerin öldükten sonra mahşerde günahlarının ve sevaplarının ölçüldüğü tartının ismidir. Kişinin Mizan'da yapılan sevap-günah ölçümlerinin ardından cennet ya da cehenneme gideceği belirlenmektedir.


Rüyada Mizan Terazisinde Sevaplarının Ağır Bastığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mizan terazisinde sevaplarının ağır bastığını görmesi, kişinin hayırlı işler yolunda ilerleyeceği anlamına gelir. Rüyada mizan terazisinde sevapların ağır bastığını görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne azalacağına ve hayatında çok mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, buna bağlı olarak ailesiyle birlikle huzurlu ve mutlu bir tatile çıkacaklarına delalet eder.


Rüyada Mizan Terazisinde Günahlarının Ağır Bastığını Görmek

Kişinin rüyasında mizan terazisinde günahlarının ağır bastığını görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceğine delalet eder. Rüyada mizan terazisinde günahların ağır bastığını görmek rüya sahibinin sevdiği bir kişi ile yollarının ayrılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorunun baş göstereceğine rivayet eder.


ruyada-mizan-gormek.jpg

Rüyada mizan terazisi görmek, kişinin aksi takdirde zor zamanlar geçireceği demektir. Rüya sahibinin kötü bir durumla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir.


Rüyada Mizan Terazi Bozulduğunu Görmek

Rüyada mizan terazisinin bozulduğunu görmek, kişinin kısa süre içinde akrabalardan vefat haberi alacağı demektir. Rüyada mizan terazi bozulduğunu görmek rüya sahibinin yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.


Rüyada Evde Mizan Terazisi Görmek

Rüyayı gören kişinin kapıya gelen kısmeti kaçıracağına yorulur. Rüyada evde mizan terazisi görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine anne ve baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.


Rüyada Paslanmış Mizan Terazisi Görmek

Kişinin hayatı boyunca bazı sorunların bitmeyeceğine alamet eder. Rüyada paslanmış mizan terazisi görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine, para tarafından dede ya da amcadan büyük bir destek alacağına yorulur.


Rüyada Mizan Terazisinin Eşit Geldiğini Görmek

Rüya sahibinin çevresindeki insanlarla çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder. Rüyada mizan terazisinin eşit geldiğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işinden geri kalacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.