Rüyada Mintan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mintan görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mintan giydiğini gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada dar veya geniş mintan görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mintan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mintan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mintan görmek, tüm hüzünleri, çileleri ve eziyetleri arkada bırakmaya saadet ve rahatlığı göğüslemeye yorulur. Rüyada mintanın bir yerinde iplik çıkması veya sökülme görmek, rüya sahibinin yakın zamanda büyük bir para ya da mülk elde edeceğinin göstergesidir. Rüyada sökük mintan görmek kişinin boş korkulara ve şüphelere kapılmasına da işarettir. Rüyada görülen mintan tertemiz ise rüya sahibinin hayatında hayırlı hadiselerin baş vereceğinin, kirliyse sağlık problemlerine delalet eder.

Rüyada mintan giymek rüya sahibinin sorunlarla boğuştuğuna delalet eder. Rüyanızda üzerinizdeki mintanı çıkarmanız ise tam tersine yorumlanır. Şöyle ki; rüyasında mintanını çıkardığını gören bireyin tüm sorunları kafasından atacağı, kaliteli bir yaşam süreceği, sevdikleriyle mutlu olacağı ve ticari başarılarının ardının arkasının kesilmeyeceği rivayet olunmaktadır.

Rüya tabirlerine göre mintan ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mintan Ütülemek

Rüyasında mintan ütülediğini gören kimsenin sorunlarına bir çözüm aradığı ve kısa zamanda sorunlarından kurtulacağı demektir. Rüya sahibinin zor işler peşinde koşacağına ve işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Geniş Mintan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında geniş mintan görmesi, kişinin çevresinde kötü insanların olduğuna ve kişinin ayağını kaydırmak isteyen kimselerin varlığına alamet etmektedir.


ruyada-mintan-gormek.jpg

Rüyada mintan görmek, kişinin yakında bir sıkıntıya düşeceği demektir. Rüya sahibinin kısa zaman içinde sıkıntılarından kurtulacağı ve hayatına yeni bir sayfa açacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Dar Mintan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dar mintan görmesi, kişinin dar boğazda olduğuna yorulur. Bazı tabircilere göre ise rüyada dar mintan görmek, rüya sahibinin sorunlarıyla çırpınarak mücadele ettiğine işarettir.


Rüyada Mintan Satın Almak

Rüyasında bir mekandan mintan aldığını gören şahsın faydalı faaliyetler gerçekleştireceği, hayat arkadaşıyla mutlu olacağı, işinde yükseleceği ve vaatlerini yerine getireceği rivayet edilmektedir.


Rüyada Mintan Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mintan giydiğini görmesi, kişinin çeşitli sıkıntılar yaşayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin dünya evine gireceği kimseyle tanışacağına ve bundan sonraki hayatını mutlu mesut geçireceğine de yorulur.


Rüyada Mintanın Yırtıldığını Görmek

Rüyada mintanın yırtıldığını görmek, rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada mintanın yırtıldığını görmek, kişinin hayatında olan kötü insanlardan uzaklaşacağına ve kötü alışkanlıklarını bırakacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.