Rüyada Milletvekili Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada milletvekili görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında milletvekili ile konuştuğunu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada milletvekili adayı görmenin ve milletvekili olmanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Milletvekili Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Milletvekili Görmek

Rüyada Milletvekili Görmek

Rüyasında millet vekili görmek, rüya sahibinin zengin durumdayken yaşayacağı olumsuz olaylar yüzünden muhtaç duruma düşeceği, iflasın eşiğine geleceği, tabiri caizse elde avuçta ne varsa kaybedeceği manalarına gelmektedir.

Rüya sahibinin rüyasında milletvekili görmesi, rüya sözlüğü yazarları tarafından farklı şekillerde tabir olunabilmektedir. Bir kısım rüya tabircileri rüyasında milletvekili gören bireyin rüyasını çektiği çilelerin, eziyetlerin ve problemlerin katlanarak artacağına yormaktadır. Rüyada görülen milletvekili, rüya sahibinin sersefil olacağına, alacaklılarıyla yüz yüze gelmekten kaçacağına ve hayatının zorluklarla devam edeceğine delalet etmektedir. Rüyada milletvekili olmak ise rüyasında milletvekili olduğunu gören kimsenin işini kaybedeceği, ticaret yapıyorsa da işlerinin durgunlaşacağı rivayet olunmaktadır.


Rüyada Milletvekili ile Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında milletvekili ile konuştuğunu görmesi yakınlarından birinin güç durumlara düşeceğine ve rüya sahibinin ona desteğini hiçbir durumda esirgemeyeceğine işarettir. 

Rüyada Milletvekili Görmek


Rüyada Milletvekili Adayını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rüyasında görülen millet vekili adayını görmesi rüya sahibinin yaşamının kötü yöne doğru gideceğine, belalarla yüzleşeceğine, talihsiz şeyler yaşayacağına yormaktadır. 


Rüyada Eski Milletvekilini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında eski milletvekilini görmesi  duygusal ilişkilerinde doğru yola olduğuna, geliri yüksek ticari atılımlar yapacağına, ekmeğini kolay kazanacağına ve planlarını hayata geçireceğine delalet eder.


Rüyada Milletvekili Seçildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında milletvekili seçildiğini görmesi bir yerde temsilci olacağı ve makama geleceği rivayet edilmektedir. Rüyada milletvekili seçildiğini görmek, 


Rüyada Meclis Binası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında meclis binası görmesi devlet kurumlarından birinde söz sahibi olabilir ya da bu durumdan tamamen farklı olarak bir işini halletmek için devlet kurumlarının kapısını çalmak zorunda kalınacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Meclis Başkanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında meclis başkanı görmesi zor durumda olduğuna ve düştüğü yerden ancak birinin kendisine el uzatması halinde kalkabileceğine delalet eder. Aynı zamanda ara bulucu kimseye yorumlanmaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.