Rüyada Mikrop Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mikrop görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mikroptan hastalandığını gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada görülen mikrobun veya rüyada gözün mikrop kapmasının anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mikrop Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mikrop Görmek

Rüyada Mikrop Görmek

Rüyada mikrop görmek, pek hayırlı bir rüya değildir. Bazı tabirciler tarafından rüyasında mikrop gören kimselerin kalkıştığı her işte bir engelle karşılaşacağına yorulur. Rüyasında mikrop gören kişinin hiçbir şeyden çekinmeden karşılaştığı sorunların üzerine yürümesi halinde bütün engelleri geçebileceği ve bu şekilde amacına ulaşabileceği rivayet olunmaktadır. Aynı zamanda rüyada görülen mikrop şeklen kötü bir çağrışım yapsa da tabirciler yarınların aydınlık olacağına delalet eder.

Rüyada mikrop kaparak sağlık sorunları yaşamak ise rüyasında mikroptan hastalandığını gören kimsenin etrafında iyi giden işlerini zarara uğratmak isteyen şahısların olduğunun alametidir. Rüya sahibi çalışma hayatını sekteye uğratmak isteyen art niyetli kişilere karşı daha dikkatli olmalıdır. 

Rüyada gözün mikrop kapması da kişinin sosyal yaşantısında doyuma ulaşacağına, bol rızka, ticaretten elde edilecek büyük paralara ve kısmetin açılmasına işarettir. Kimi rüya tabircilerine göre ise rüyada gözünün mikrop kaptığını görmek, parasal sorunlara, hüzne ve saygınlık kaybetmeye delalet eder.


Rüyada Mikroptan Hastalandığını Görmek

Kişinin rüyasında  mikroptan hastalandığını görmesi, rüya sahibinin kısa sürede işinde terfi edeceğine yorulur.

ruyada-mikrop-gormek.jpg

Rüyada iltihap görmek, rüyayı gören kişinin canın sıkılacağı demektir. Rüya sahibinin keyfinin, huzurunun ve ağız tadının kaçmasına neden olacak bir takım sorunların ortaya çıkacağı anlamına gelir. 


Rüyada Gözün Mikrop Kaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gözün mikrop kaptığını görmesi, kişinin bol kazanç yapacağı işlere gireceği anlamına gelir. Rüya sahibinin haram yollardan geçimini sağlayacağına da rivayet eder.


Rüyada Mikrop Sıktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin sıktığı mikrobun patlayarak akması, dileklerinin ve dualarının kabul olması sayesinde rahata ereceğine alamet eder. Bazı tabircilere göre ise rüyada mikrop sıktığını görmek, kişinin başına bir bela alacağına yorulur.


Rüyada Mikrobun Aktığını Görmek

Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin yaşadığı kötü günlerin biteceği anlamına gelir.


Rüyada Mikrobu Akıttığını Görmek

Kişinin rüyasında mikrobu akıttığını görmesi, rüya sahibinin içine düştüğü kötü yoldan kurtulmaya çalıştığına yorulur. Rüyayı gören kişinin yaşadığı dertlerden bir an önce kurtulmak istediğine delalet eder.


Rüyada Mikrop Temizlediğini Görmek

Rüyada mikrop temizlediğini görmek, kişinin hayırsız biri olduğu demektir. Rüya sahibinin zor ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Kanda Mikrop Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin arkadaşı tarafından vurulacağına işarettir. Rüya sahibinin kendi hakkında çıkan dedikodulardan rahatsız olacağına rivayettir.


Rüyada İdrarda Mikrop Görmek

Kişinin ailesini şüpheye düşürecek demektir. Rüya sahibinin kendisine olan inançlarını yitirecek şeyler yaptığını ve özellikle yakın ailesini üzeceğine delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.