Rüyada Mezarcı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezarcı görmenin manası nedir ve rüyasında mezarcı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyasında mezarcı olduğunu görmenin ve bir yerler kazmanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mezarcı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mezarcı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mezarcı görmek, rüya tabircilerine göre pek hayırlı bir durum değildir. Rüya sözlüğü yazarlarına göre ise de rüyasında mezarcı gören kimsenin rüyası rüya sahibinin hayatında içinden çıkılması güç, hayli meşakkatli işleri kovalayan birinin olduğuna delalet etmektedir. Rüyada görülen mezarcı hayatının sonuna dek rahat yüzü görmeyen ve yaptığı işten zevk almayan insana işarettir.

Rüyada görülen mezarcı kuyuları, dağları ve tepeleri kazıyorsa bu düzenbazlığa ve yaptığı hileli işlerde sinsice düşünen ve art niyetli olduğunu saklayan kinci birine delalet etmektedir. Rüyada görülen mezarcı bir yeri belli bir para karşılığında kazıyorsa bu onun sahtekar olduğunun göstergesidir. Zaten kazı işi başlı başına sahtekarlıkla tabir edilmektedir. Bazı rüya tabircileri ise rüyada görülen mezarcıyı hapishane gardiyanına ve kötü faaliyetleri saklamaya yormaktadır. Rüyada kişinin kendisinin mezarcı olduğunu görmesi ise ailesi ve sevenleriyle saadet dolu günler yaşayacağına, iyi kazanca, işinde yükselmeye işarettir. Bu rüyanın olumsuz tabiri ise rüya sahibinin güç durumlara düşeceğine, art niyetli bir yöneticinin gazabına uğrayacağına ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.


Rüyada Mezarcı Olup Mezarı Kazdığını Görmek

Rüyasında mezarcı olup mezarı kazdığını gören rüya sahibinin, aile içerisinde çok sevilen ve sayılan birisi olacağına, toplumda saygı göreceğine, işlerinin iyiye gideceğine alamet etmektedir.


ruyada-mezarci-gormek.jpg

Rüyada mezarcı görmek, kişinin hayatının sonuna dek rahat yüzü görmeyen ve yaptığı işten zevk almayacağı demektir. Rüya sahibinin çoğu insanla arasının bozuk olacağı, en ufak bir şeyde alınan ve tartışma çıkaran birisi olacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.