Rüyada Meyhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meyhane görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında meyhanede içki içtiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada meyhane pilavı görmenin veya meyhanede oturduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meyhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meyhane Görmek

Rüyada Meyhane Görmek

Rüyada meyhane görmek, rüya sahibi için hayırlı ve iyi şeylerin habercisi olarak değerlendirilmektedir. Rüya yazarları tarafından rüyasında meyhane gören kimselerin tabiri caizse işlerinin tıkırında olacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre meyhaneyle ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:


Rüyada Meyhanede İçki İçmek 

Rüyasında bir meyhanede içki içtiğini gören kişinin çalışma ve aile hayatında düzeltilmesi zor kayıplar yaşayacağına alamet eder. Kişinin eline geçen imkanları çarçur edeceğine, yatırımlarından zararlı çıkacağına, vaatlerini gerçekleştirilemeyeceğine, faydasız ve art niyetli kişilerle olumsuz faaliyetlerde bulunulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Meyhanede Olmak

Rüyada meyhanede olduğunu gören kişinin kar etme amacıyla girdiği ticari faaliyetlerden eli boş çıkacağı demektir.

ruyada-meyhane-gormek.JPG

Rüyada meyhane görmek, kişinin maddi sorun yaşamayacağı, sevenleri ile bir ömür saadet içinde olacağı demektir. Rüya sahibinin sıhhatinin yerinde olacağı, iyi imkanlar yakalayacağı, arzuladıklarının birer birer hayata geçeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Meyhane Pilavı Görmek

Rüya uzmanları rüyasında meyhane pilavı gören birinin birtakım problemlerle karşılaşarak planlamadığı kötü vaziyetlere düşeceğine alamet eder. Kişinin işlerinden kardan çok zarar göreceğine, etrafındaki bazı kimselerin hıyanetine maruz kalacağına ve zamanla her şeyin içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.


Rüyada Meyhanede Oturmak

Rüya tabircilerine göre rüyasında meyhanede oturduğunu gören kimsenin rüyası gireceği ortaklıkta zarara uğrayacağına rivayet eder. Kişinin zararın ardından ortaklığı bozacağına, umulmadık hadiselerle yüzleşeceğine, çalışmalarından elde etmek istediği kara engel olunacağına ve hüzünleneceğine işarettir.


Rüyada Meyhanede Çalışmak

Rüya sahibinin meyhanede çalıştığını görmesi, kişinin para kazanmak için harama başvuracağı demektir. Rüya sahibinin haram para kazanacağına rivayet etmektedir. Rüyada meyhanede çalışmak, günah işlemeye ve kötü yola sapmaya delalet eder.


Rüyada Birahane Görmek

Rüyada birahane gören rüya sahibinin, üzüntülü ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder. Kişinin bu zor zamanında yanında olanlara saygısının ve güveninin artacağına alamet eder. Rüyada birahane görmek, hastalığa işarettir. 


Rüyada Meyhanede Kavga Görmek

Rüyada meyhanede kavga görmek, kişinin çok yakın olduğu birisiyle arasının bozulacağına rivayet eder. Kişinin inatçı birisi olduğu manasına da gelmektedir. Rüya alimcilerine göre rüyada meyhanede kavga etmek, kişinin düzeninin bozulacağı anlamına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.