Rüyada Meydan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meydan görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında birine meydan okuduğunu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada boş meydan veya meydan dayağı görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meydan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meydan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada meydan görmek, rüya sahibinin gizlediği hislerinin ortaya çıkması şeklinde yorulur. Rüyasında meydan gören kimsenin bir süredir tek taraflı bir sevgi yaşadığı, ancak çok yakın zamanda karşı cinse duygularını açacağı ve olumlu yanıt alacağı rivayet olunmaktadır. Bu rüya bazı tabirciler tarafından aileyi ilgilendiren bir meselenin yayılması neticesinde bazı küskünlüklerin yaşanacağı, ancak rüyayı gören bireyin hoşgörülü tavrı ve sevecenliği sayesinde kırgınlığın kısa sürede giderileceği delalet edilir. 

Rüyada görülen meydan kimi rüya tabircilerine göre ise rüya sahibinin açık sözlü yakınları sayesinde doğru olmayan davranışlardan sakınacağına, bununla kendisini aşaacağına, işleriyle ilgili önemli kararlar alacağına ve cesareti ile nam salacağına işaret eder. 

Rüya tabirlerine göre meydan ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Meydanda Gezmek

Rüyasında meydanda gezdiğini gören bireyin tüm problemlerinden, çaresizliklerinden ve kederlerinden kurtulacağı rivayet edilir.


Rüyada Meydanda Yıkanmak

Rüya sahibinin eşini bulacağı, zahmetsiz rızk bulacağı, yakınlarıyla saadet içerisinde yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin etrafının büyüyeceği ve kazançlı işlere gireceği tabir olunur.


Rüyada Boş Meydan Görmek

Rüyasında boş meydan gören bireyin tertemiz, problemlerden uzak ve rahat bir hayat sürdüğüne delalettir.

ruyada-meydan-gormek.jpg

Rüyada meydan görmek, saklanan bazı duyguların açığa vurulması demektir. Özellikle platonik bir aşk yaşayan rüya sahibinin, kalbini çelen kişiye karşı duygularını açacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kalabalık Meydan Görmek

Rüya sahibinin mühim bir makama geleceğine, nüfuz sahibi olacağı anlamına gelir. Kişinin tez zamanda mutlu havadis alacağına ve bereketli kazanç elde edeceğine yorulur.


Rüyada Meydan Dayağı Yemek veya Atmak

Rüya sahibinin arzularının gerçekleşeceğine, vaatlerini yerine getireceğine delalettir. Kişinin güvenli hayat süreceğine ve ticari başarılar elde edeceğine işarettir.


Rüyada Meydan Okumak

Rüyasında birilerine meydan okuduğunu gören kişinin kendisine karşı üretilen komplo teorilerini çevresinin de desteğiyle bastıracağına alamet eder. Kişinin tehditleri yıkacağına delalet eder.


Rüyada Meydan Savaşı Görmek

Rüya sahibine art niyet besleyen kimselerin birbirleriyle problemler yaşayacağına işarettir. Rüyayı gören bireyin bu olaylardan tabiri caizse burnu bile kanamadan kurtulacağına rivayet edilir.


Rüyada Büyük Bir Meydan Görmek

Rüyada büyük meydan görmek hedeflerine ulaşacağına maddi manevi hiç bir sıkıntıya düşmeyeceğine işarettir. Kişinin eşini ve ailesini yaptığı iyi ve hayırlı işlerle onurlandıran ve yücelten birinin varlığına delalet eder.


Rüyada Şehir Meydanı Görmek

Rüyada şehir meydanı görmek mal sahibi olacağına rivayet eder. Kişinin yüzünün güleceğine, bunalıma gireceğine alamettir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.