Rüyada Meşin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meşin eşya görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında meşin top gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada meşin yatak veya meşin ceket görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meşin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meşin Görmek

Rüyada meşin görmek, bazı tabirciler tarafından problemlere ve zahmetlere göğüs geren metanetli insana yorulur. Rüyada meşin görmek evdeki kadına, mutlu bir izdivaç gerçekleştirmeye ya da evlat sahibi olmaya delalet eder.

Rüyada Meşin Görmek

Rüya tabirlerine göre rüyada meşinle ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Meşinden Eşya Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında meşinden eşya yaptığını görmesi, kişinin zor günler geçireceği demektir. Rüyada meşinden eşya yaptığını görmek, rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler yapmak zorunda kalacağı anlamına da gelmektedir.


mesinden-yapilis-esya-gormek.jpg

Rüyada meşinden yapılan eşyalar görmek, rüya sahibinin işlerinde olan başarısını kıskanan kimsenin varlığı demektir. Kişinin rüyasında meşinden yapılan eşyalar görmesi, rüya sahibinin mal varlığının artacağı anlamına gelir.


Rüyada Meşin Top Görmek

Rüya uzmanları rüyasında meşin top gören kimsenin problemler ve huzursuzluklarla karşılaşacağının habercisidir. Bir kısım rüya yorumcuları ise rüyada görülen meşin topu saygınlık nişanesi olarak yorumlamaktadır.


Rüyada Meşin Yatak Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada görülen meşin yatak, bir bayanın yardımcısına veya kadının gizli saklı her şeyini bilen ağzı sıkı kimseye işaret eder. Kimi rüya yorumcularına göre de rüyada meşin yatak görmenin anlamı kadın eşe yorulur. 


Rüyada Meşin Ceket Görmek

Rüyasında meşin ceket gören veya bu ceketi giyen kimsenin saadeti yakalayacağı, bol kazanç elde edeceği, şan ve şeref sahibi olacağı, şansının açılacağı rivayet olunmaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.