Rüyada Meşale Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meşale görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında meşale tuttuğunu gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada meşale yaktığını veya meşale taşıdığını görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meşale Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meşale Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada meşale görmek, rüya sahibinin eğitim yaşamında önemli muvaffakiyetler elde edeceğine yorulmaktadır. Rüyasında ellerinde yanan bir meşaleyi tuttuğunu gören kimse yaşamı boyunca başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Ancak kişinin elinde sönük ve sadece duman saçan bir meşale görmesi de sorunların ve başarısızlığın işareti olarak yorumlanır. 

Rüyada etrafınıza ışık saçan ve insanların kitleler halinde takip ettiği bir meşale görmek de insanlara faydalı bir bilgine işarettir. Rüya tabircilerine göre rüyada yanan meşalenin söndüğünün görülmesi hükümetten önemli bir ismin vefat edeceğinin habercisidir. Kimi rüya tabircilerine göre rüyada görülen meşale bir kadına yahut önemli sırrın öğrenileceğine alamettir.

Rüya tabirlerine göre rüyada meşale ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:


Rüyada Demir Meşale Görmek

Rüyada görülen demir meşale ev ahalisinden bir kadına yorulur.

ruyada-mesale-gormek.jpg

Rüyada meşale görmek, rüya sahibinin kendisini çok sevecek birisiyle tanışacağı demektir. Kişinin her türlü konuda sevdiğinden destek alacağı ve ömür boyu mutlu olacakları anlamına gelmektedir.


Rüyada Rahta Meşale Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada görülen meşale ahşaptansa bu rüya ev halkının huzurunu bozmaya çalışan birisi olacağı demektir. Bu kişinin, dedikoducu ve fitneci olacağı manasına gelir.


Rüyada Toprak Meşale Görmek

Rüyada görülen toprak meşale rüya tabircileri tarafından isyankar ve dinsiz bir kadına yorulmaktadır. Kişinin dinine fazla önem göstermediğine, dünya malına önem verdiğine delalet etmektedir.


Rüyada Meşale Taşımak

Rüya uzmanları rüyasında meşale taşıdığını gören kimsenin halkın beğenisini ve ilgisini kazanacağına hükmetmektedir. Rüya sahibinin ikna etme gücünün kuvvetli olduğuna da alamet eder.


Rüyada Gündüz Vakti Yanan Meşale Görmek

Rüya sahibinin vazgeçtiği bir şeyi yeniden elde etmesi olarak açıklanır. Kişinin umutsuzluğa kapılmayan birisi olduğuna işaret eder.


Rüyada Gökyüzünden Yanan Meşalelerin Düştüğünü Görmek

Rüyasında gökyüzünden meşalelerin yağmur gibi yere düştüğünü gören kimsenin kötü bir olayla karşılaşacağı demektir. Kişinin kısa zamanda hüzünlendirici bir havadis alacağına delalettir.


Rüyada Elinde Etrafı Aydınlatan Meşale Görmek

Kişi rüyasında elinde etrafı aydınlatan bir meşalenin olduğunu görüyorsa bu rüya onun ticari ve toplumsal yaşamda büyük bir sıçrayış yapacağı demektir. Kişinin saygınlık kazanacağına delalet eder.


Rüyada Meşale Taşımak

Rüyasında meşale taşıdığını görmek, güvendiği kişilerin rüya sahibine ihanet edeceğine işaret etmektedir. Kişinin bu sebepten dolayı çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.


Rüyada Meşale İle Koşmak

Rüyada meşale ile koşmak, rüya sahibinin kurtulmak istediği bir çalışması olduğuna delalet eder. Kişinin bu çalışmasını derhal bitirip kurtulmak istediğine alamet etmektedir.


Rüyada Meşale Söndürmek

Rüya sahibinin hayallerine ulaşmaktan vazgeçtiğine delalet eder. Kişinin hevesinin kırılacağına ve hayal kurmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.