Rüyada Mercek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mercek görmenin anlamı nedir ve rüyasında mercekle bir şeyleri analiz etmeye çalıştığını gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada kırılmış mercek görmenin veya birine mercek vermenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mercek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mercek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mercek görmek, bazı tabircilerin fikrince rüya sahibi için bir uyarı mahiyeti taşımaktadır. Rüyasında mercek gören kimselerin rüyası, yakınlarının öneri ve isteklerini yerine getirmesi gerektiği, aksi halde sevdiklerinin rüya sahibine yüz çevireceğine yorulur. Kişi rüyasında eline aldığı mercekle bir şeyleri analiz etmeye çalıştığını görüyorsa bu da rüya sahibinin mesuliyeti üzerine aldığı yeni bir çalışma hakkındaki düşüncelerinin önemli bir noktaya geldiğine delalet eder.

Rüyada kırılmış bir mercek görmek ise rüyayı gören kişinin çalışma hayatında dikkatinden kaçan küçük detaylar nedeniyle problemlerle karşılaşabileceğinin alametidir. Bu bir uyarı, ceza ya da işten çıkarılma şeklinde kendisini gösterebilir.

Rüya tabirlerine göre mercek ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Farklı Boyutlarda Mercekler Görmek

Rüyasında irili ufaklı birkaç farklı mercek gören ve bu merceklerle bir şeyler inceleyen kişinin bir mesele hakkında kapsamlı fikirlere sahip olarak yakınlarının da düşüncelerine başvuracağı rivayet olunmaktadır.


ruyada-mercek-gormek.jpg

Rüyada mercek görmek, kişinin hayatı boyunca sağlıklı sıhhatli olacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında mercek görmesi, kişinin zor günleri kolay bir şekilde atlatacağı anlamına da gelir.


Rüyada Mercek Satın Almak

Rüyada mercek satın almak, kişinin çaresiz kaldığına ve içinden çıkmakta zorlandığı bir hadise karşısında sevdiklerinizden fikir alacağına işarettir. Bazı tabircilere göre ise mercek satın almak kişinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.


Rüyada Mercek Vermek

Kişi rüyasında birilerine mercek verdiğini görüyorsa bu rüya onun sıkıntılarla boğuşan bir sevdiğine yapıcı önerilerde bulunacağı ve bu önerilerin de faydalı olacağına işarettir.


Rüyada Gözlüğe Mercek Takıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gözlüğe mercek takıldığını görmesi, kişinin yaptığı işleri çekemeyen kimselere yorumlanır. Bazı tabircilere göre ise rüyada gözlüğe mercek takıldığını görmek, rüya sahibinin zor günler geçireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Göze Mercek Takıldığını Görmek

Kişinin rüyasında göze mercek takıldığını görmesi, rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler yapacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında göze mercek takıldığını görmesi, kişinin çevresindeki kötü insanları hayatından çıkaracağı anlamına da gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum