Rüyada Merasim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada merasim görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında cenaze merasimi gören kimse bu rüyayı nasıl açıklamalıdır? Rüyada merasime katılmanın, cenaze veya takı merasimi görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Merasim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Merasim Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada merasim görmek, rüya yazarları tarafından mertebe ve makama yorulur. Rüyasında herhangi bir mesasimde olduğunu gören kişinin siyasi, ticari ve ekonomik sahalardaki deneyimlerini artacağına ve kısa süre içerisinde önemli bir kimlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre merasim ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Bir Merasime Katılmak

Rüyada bir merasime katılmak ise rüyasında merasime iştirak ettiğini gören kimsenin politikaya gireceğine işarettir. Aynı zamanda bu rüya büyük başarılara, variyete ve şana ulaşılacağının alametidir.

ruyada-merasim-gormek.jpg

Rüyada merasim görmek, rüya sahibinin devlet adamlarıyla birlikte büyük bir projeye dahil olacağı demektir. Ayrıca kişinin büyük toplantılarda imza sahibi olacağı, hayırlı işler başaracağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Nikah Merasimi Görmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüyasında nikah merasimi gören kimsenin Allah'ın emrettiği ibadetlerden birini gerçekleştireceği rivayet olunur. 


Rüyada Cenaze Merasimi Görmek

Bu rüya Müslüman olmadığı halde insanların gözünü boyamak adına Müslüman gibi davranan kimselere işarettir.


Rüyada Takı Merasimi Görmek

Rüyasında bir düğünde takı merasimi gören kimsenin önemli makam elde edeceği, sıhhatini koruyacağı, gelirinin ve gücünün artacağı rivayet olunmaktadır.


Rüyada Dini Merasim Görmek

Rüyada dini merasim görmek, kişinin sorunlarının çok kısa bir zaman içerisinde çözüleceği ve kökten çözüleceği demektir.


Rüyada Polis Yemin Merasimi Görmek

Rüya sahibinin para sıkıntısı çekeceğine, zor bir dönemden geçeceğine, bu dönemin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.


Rüyada Sünnet Merasimi Görmek

Rüyada sünnet merasimi görmek, hayırlı olaylara işaret eder. Kişinin mutlu ve huzurlu hissedeceği bir olay yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.