Rüyada Menteşe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada menteşe görmek neye işaret eder? Rüyada menteşe taktığını görmek ne demektir? Rüyada kırık menteşe görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabirleri...
Rüyada Menteşe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Menteşe Görmek

Rüyada menteşe görmek, kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında menteşe görmesi, kişinin iş ve aile hayatında daima sevilen ve sayılan bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada Menteşe Görmek


Rüyada Kırık Menteşe Görmek

Rüyada kırık menteşe görmek, rüya sahibinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve o kişiyle birliktelik yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında kırık menteşe görmesi, kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet eder.


Rüyada Menteşe Takıldığını Görmek

Kişinin rüyasında menteşe takıldığını görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında menteşe takıldığını görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda zayıflayacağına delalet eder.


Rüyada Menteşe Taktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında menteşe taktığını görmesi, kişinin hayallerine birer birer kavuşacağına alamet eder. Kişinin rüyasında menteşe taktığını görmesi, rüya sahibinin ailesiyle çeşitli problemler yaşayacağına rivayet eder.


Rüyada Menteşe Görmek

Rüyada menteşe görmek, rüya sahibinin yakın zamanda biriyle bir ortaklığa gireceği ancak büyük zarara uğrayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında menteşe görmesi, kişinin sıkıntılar çekeceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Menteşe Takan Birini Görmek

Kişinin rüyasında menteşe takan birini görmesi, rüya sahibinin kısa zaman içerisinde dara düşeceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında menteşe takan birini görmesi, kişinin son zamanlarda yaptığı projelerden ettiği zararlardan dolayı maddi kayıp yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Menteşe Takamadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında menteşe takamadığını görmesi, kişinin iş hayatında zorluklar çekeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında menteşe takamadığını görmesi, rüya sahibinin maddi manevi zarara uğrayacağına delalet eder.


Rüyada Kapı Menteşesi Görmek

Kişinin rüyasında kapı menteşesi görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda hiç beklemediği bir haber alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında kapı menteşesi görmesi, kişinin çok üzücü olayla karşılaşacağına alamet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.