Rüyada Mensur Çiçeği Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mensur çiçeği görmenin anlamı nedir ve rüyasında mensur çiçeği kokladığını gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada mensur çiçeği almanın veya birisine hediye etmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mensur Çiçeği Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mensur Çiçeği Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mensur çiçeği görmek, pek fazla hayıra yorulmaz. Rüyasında renkli bir mensur çiçeği gören kişinin küçük yaşlardaki evladının vefatıyla sarsılacağına delalet etmektedir.

Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada görülen mensur çiçeği er ya da geç sona erecek rahatlığa ve kişinin eski sefil günlerine döneceğine, problemlerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.


Rüyada Mensur Çiçeği Görmek

Kişinin rüyasında mensur çiçeği görmesi ince anlamlı kelimelere, ilim ve irfana da işarettir. Rüyada görülen mensur çiçeği konuya farklı açılardan yaklaşan rüya yorumcularına göre ise rüya sahibinin gayrimüslimlerle yakınlık kuracağına ve onlar için önemli olan birkaç şeye sahip olduğuna yorulmaktadır. Bu rüya güzel elbise ve alımlı kıyafetlerle de tabir olunmaktadır.


ruyada-mensur-ciecgi-gormek.jpg

Rüyada mensur çiçeği görmek, kişinin feraha ereceği, sıkıntılarını çözeceği, hayal ettiği şeylere ulaşacağı demektir. Rüya sahibinin söz verdiğini yapan mert birisi olacağı, sevdiği insanla bir ömür boyu mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Mensur Çiçeği Koparmak

Rüya sahibinin rüyasında mensur çiçeğini kopardığını görmesi, bilinçsizce davranacağı manasına gelir. Alacağı kararları bilen birisine danışmadan kendi başına alacağı ve kendisini zarara uğratacağı demektir.


Rüyada Mensur Çiçeği Koklamak

Rüyasında mensur çiçeği kokladığını gören bireyin mülkünün bollaşacağına, şöhrete kavuşacağına, yakınlarıyla beraber saadet içinde yaşayacağına ve yararlı faaliyetler gerçekleştireceğine delalettir.


Rüyada Mensur Çiçeği Almak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında mensur çiçeği almak rahatlığa erişmeye, tüm hüzünleri unutturacak kadar iyi şeyler yaşanacağına işarettir. Kişinin hayırlı evlat sahibi olacağına da alamet eder.


 Rüyada Mensur Çiçeği Hediye Etmek

Rüyada mensur çiçeği hediye ettiğini gören rüya sahibinin çevresindeki insanlarla ve ailesiyle mutlu olacağına, müjdeli haberlerin geleceğine rivayet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.