Rüyada Meni Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada meni görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında penisinden meni geldiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada erkek veya kadın menisi görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Meni Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Meni Görmenin Manası ve Rüya Tabiri

Rüyada meni görmek, rüya sözlüğü yazarlarına göre hayırlı rüyalardan biri olup, rüyayı gören bireyin yararlı çalışmalar yapacağına ve bu çalışmalardan önemli gelir elde edeceğine işarettir. Aynı zamanda rüyada görülen meni, varlığa ve berekete delalet etmektedir. Rüyasında meni gören kimselerin bileğinin hakkı ve alnının teriyle rızık elde ettiği ve ekmek kapısının hiçbir zaman kapanmayacağı rivayet olunmaktadır. Rüyada meni görmek, geniş bir aileye de yorulur. Rüya sahibinin ailevi ilişkilerinin çok samimi ve güçlü olduğuna tabir olunur.

Rüyada erkek menisi görmek ise sarf edilen maddiyatın geri kazanılacağına işarettir. Rüyasında erkek menisi gören kimsenin azimli, özverili ve kararlı çalışmasıyla maddi gelir kaynaklarını bulacağı, harcama yapacağı ve aynı zamanda geleceği için para biriktireceği rivayet edilmektedir.

Rüya tabirlerine göre meni ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Kadın Menisi Görmek

Rüyada görülen kadın menisi kişinin kazancına ve mülküne işarettir. Deyim yerindeyse rüyayı gören kimsenin her koşulda tenceresinin kaynayacağına işarettir.

rüyada meni görmek


Rüyada Erkeğin Menisini Görmek

Rüyada erkek menisi görmek rüya sahibinin çok çalışkan olduğuna, harcadığı kadar para biriktireceğine, bu yüzden kişinin hiç para sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.


Rüyada Meni Aktığını Görmek

Rüyasında penisinden meni geldiğini gören kimsenin rüyası hayra yorulur. Arzuların hayata geçmesine ve izdivaç kurulacağına delalettir.


Rüyada Meninin Bulaştığını Görmek

Rüyasında eline veya başka bir yerine meni bulaştığını gören birinin partnerinden çok arzuladığı bir armağan alacağı rivayet edilir.


Rüyada Beni Geldiğini Görmek

Rüyada meninin geldiğini görmek kişinin zenginliğe ulaşacağına, lüks ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.


Rüyada Meni Yediğini Görmek

Rüyasında meni yediğini gören kişinin rahat bir hayat süreceğine, eğer rüya sahibinin sağlık sorunları var ise iyileşeceğine, meni yediğini gören kişinin bol bol hayırlı evlat sahibi olacağına yorulur.


Rüyada Meni Yuttuğunu Görmek

Rüya sahibinin meni yuttuğunu görmesi paranın ve zenginliğin kişiyi yoldan çıkarabileceğine, dikkat etmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Bir Kap Dolusu Meni Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre bir kap dolusu meni görmek çok çalışarak biriktirilmiş mal ve mülkün olacağına delalet eder.


Rüyada Eşyalara Meni Bulaştığını Görmek

Rüyasında eşyalara meni bulaştığını gören rüya sahibi lüks bir hayata sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum