Rüyada Menekşe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada menekşe çiçeği görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyada saksıda menekşe gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mor menekşe görmenin veya menekşe yaprağı görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Menekşe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Menekşe Görmek

rüyada menekşe görmek

Rüyada menekşe görmek, hayırlı ve mutluluk verici haberler alacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin sıradan ve sıkıcı geçen hayatında renk geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre menekşe ile ilgili görülen farklı rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Saksıda Menekşe Görmek

Rüyada saksıda menekşe çiçeği gören kişinin rüyası alın teriyle kazanılan servet demektir. Saadet dolu günlere, dostlarla sohbete, iyi niyetli akrabaya işarettir. Aynı zamanda kimi rüya yorumcusuna göre rüyada saksıda menekşe gören kişinin uzun ve huzur dolu bir ömrü olur.


Rüyada menekşe görmek

Rüyada menekşe görmek, kişinin huzur dolu bir ömür geçireceği demektir. Rüya sahibinin başkaları yüzünde çekeceği sıkıntıların son bulacağına, kendisine çeki düzen vereceğine, ailesine daha fazla zaman ayıracağı manasına gelmektedir.


Rüyada Menekşe Çiçek Görmek

Rüyasında menekşe çiçek gören kişinin hayatında mutluluk verici gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağı anlamına gelmektedir. Zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir. Rüyada menekşe çiçek görmek, güzel günlerin rüya sahibini beklediğine işaret eder.


Rüyada Menekşe Koparmak

Rüyada sahibinin rüyasında menekşe kopardığını görmesi kişinin aile ile arasında ufak tartışmaların meydana geleceğine, her şeyin ilacının zaman olduğu için bu durumu zamana bırakması gerekeceğine, sakin kalıp düşünmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada menekşe koparmak, rüya sahibinin uzun bir aradan sonra kendisini iyi hissedeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Tomurcuk Menekşe Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tomurcuk menekşe görmek, kişinin elde edeceği saygı değer makama ve mala delalet eder. Rüyada tomurcuk menekşe görmek, rüya sahibinin hayata karşı isyancı tavrından vazgeçip şükretmesi gerekeceği manasına gelmektedir.


Rüyada Mor Menekşe Görmek

Rüyasında mor menekşe gören kimsenin hayatından hoşnut olacağına delalet etmektedir. Huzur ve mutluluk içinde yaşamını idame ettireceğine, bereketli kazancı ve sıhhati için hep şükredeceğine alamettir.


Rüyada Menekşe Yaprağı Görmek

Rüya uzmanları rüyasında menekşe yaprağı gören kimsenin yakın zamanda sevindirici bir havadis öğreneceği anlamına gelmektedir. Malını artacağı, maddi sorunlarından kurtulacağı, parasal zarar veren bir yabancıdan yaka kurtaracağı fikrinde birleşiyor.


Rüyada Menekşe Diktiğini Görmek

Rüya yorumcuları tarafından rüyasında menekşe ektiğini gören kimsenin rüyası hayranlık uyandıran bir aşk yaşadığına alamet etmektedir. Şöhret kazanacağı, parasal sorunları atlatacağı, şansının yaver gideceği şeklinde yorumlanmaktadır.


Rüyada Menekşe Sulamak

Rüya sahibinin rüyasında menekşe suladığını görmesi, kişinin bir işe çok fazla emek vereceğine, uzun bir aradan sonra emeğinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder. Rüyada menekşe sulamak, aynı zamanda kazanılacak olan saygı değer bir makam anlamına da gelmektedir.


Rüyada Pembe Menekşe Görmek

Rüyada pembe menekşe görmek, bol şansa, hayat arkadaşıyla mutlu olmak demektir. Sosyal yaşamda muvaffakiyete, maddi gelirin fazlalaşmasına delalet eder. Rüyada pembe menekşe görmek, kişinin hayatında karşısına daima iyi insanların çıkacağına, böylelikle sağlam ve iyi niyetli dostlara sahip olacağına delalet eder.


Rüyada Menekşe Topladığını Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında menekşe topladığını görmesi iyiye yorulmaktadır. Çağrıldığı bir mekanda beklediği aşkı tesadüfen yakalayacağına işarettir. Aynı zamanda rüyada menekşe topladığını gören kişinin uzun bir aradan sonra tatile çıkması gerekeceğine, hayatın yorucu ve bunaltıcı stresinden uzaklaşacağına yorumlanmaktadır.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.