Rüyada Mendil Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada mendil görmenin manası nedir ve rüyasında birisine mendil verdiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada beyaz veya pembe mendil görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mendil Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mendil Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mendil görmek, rüyada görülen mendil rüya sahibinin etrafındaki en düzgün insan ve can yoldaşı olarak yorumlanır. Rüyada mendil görmek, rüyayı gören kimsenin çevresinde ona sonuna kadar inanan, seven, maddi ve manevi her konuda yanında olan bir kişinin varlığına delalet etmektedir.


Rüyada Mendil Sallamak

Rüya tabircilerine göre kişinin rüyasında mendil salladığını görmesi bolluk içinde geçecek yarınlara, işinde terfiye, yakın zamanda gelecek müjdeli havadise, güzel bir gönül ilişkisine ve yararlı çalışmalar içinde olmaya delalettir.


mendil-resmi.JPG

Rüya sahibi de aynı şekilde kendisine her daim yardımcı olan bu insana karşı aynı duyguları besliyor demektir. Ve onun ailesini kendi ailesinden ayırmadığı anlamına gelmektedir


Rüyada Mendil İstemek

Rüya sahibinin rüyasında mendil istediğini görmesi ar ve hayaya ve bu konularda zayıflık göstereceğine tabi olunur. Ağırbaşlılığı ve efendiliği elden bırakmaya, arsızlık etmeye yorulmaktadır.


Rüyada Mendil Vermek

Rüyasında birine mendil verdiğini gören kimsenin yakın çevresiyle küskünlükler yaşayacağı ve etrafındaki kişilerin gözünde itibarının düşeceği rivayet olunur.


Rüyada Mendil Satmak

Rüya sahibinin rüyasında mendil sattığını görmesi maddi zarara uğrayıp, geçim sıkıntısı yaşayacak, yokluk ve parasızlık içinde kalıp, buhrana düşecek demektir. Aile içinde yaşanacak olan mali krize delalet eder.


Rüyada Mendil Almak

Rüya uzmanlarına göre rüyasında mendil aldığını görmenin rüya tabiri, rüya sahibinin çevresindekilerle farklı düşünmesine, sözlü sataşmalara ve bu kişilerle birbirlerine karşılıklı kin besleyeceklerine işarettir. 


Rüyada Beyaz Mendil Görmek

Rüyada görülen beyaz mendil rahat geleceğe, kazançlı çalışmalar içerisinde olmaya, bol kara, cömert yöneticiye delalettir.


Rüyada Pembe Mendil Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe mendil görmesi kişinin sıhhatini geri kazanmasına, partneriyle ilişkisinin iyi olduğuna, şan elde etmeye ve iyi haberler alınacağına işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.