Rüyada Mayın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mayın görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mayın patlaması gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mayın tarlası görmenin veya mayına basmanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mayın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mayın Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mayın görmek, düşman sahibi olacağı veya birilerinin arkasından iş çevirip onlara zarar vermek isteyenlerle işbirliği içerisinde olacağına yorulmaktadır. Rüyada mayın patlaması görmek ise rüyasında mayının patladığını gören kimsenin sırlarının ortaya çıkacağına ve işlerinin karmaşık bir hal alacağına delalet eder.

Rüya tabirlerine göre mayınla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mayın Tarlası Görmek

Kişinin hayal ettiği işe alınmasına, isteklerinin yerine gelmesine ve öğrencilik hayatında da başarı elde etmesine yorulur.


rüyada mayın görmek

Rüyada mayın görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceği demektir. Rüya sahibinin iş hayatının adeta diken üzerinde olacağına, bir karar vermeden önce iyice düşünmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Mayın Döşemek

Rüya sahibinin rüyasında mayın döşedeğini görmek, kişinin sıkıntılı işlere gireceğine, çevresinde bulunan insanların birbirlerine iki yüzlü davranacaklarına, bu nedenle büyük kırgınlıklar yaşanacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Mayına Basmak

Rüyasında mayına bastığını gören bireyin hiç planlamadığı bir yere ödeme yapacağı ve maddi açıdan sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.


Rüyada Mayın Bulmak

Rüya uzmanları rüyasında mayın bulduğunu gören kişinin rüyasını mesuliyetlerinden uzaklaşmasına, günlük yaşamasına ve yarını düşünmemesine delalet eder.


Rüyada Mayın Tarlasında Yürümek

Rüyasında mayın tarlasında yürüdüğünü gören birinin eşi tarafından aldatılacağı, babasını ve evlatlarını kıracağı ve işini yitireceği rivayet olunmaktadır.


Rüyada Mayın Temizlemek

Rüya tabircilerine göre rüyasında mayın temizlediğini gören bireyin çalışma hayatı nedeniyle bir yolculuğa çıkacağına ya da çağrıldığı bir yere mecburiyetten gideceğine işarettir.


Rüyada Mayın Yerleştirmek

Rüyasında bir yerlere mayın yerleştirdiğini gören kişinin iki yüzlü ve haince faaliyetlerde bulunacağı ve toplum tarafından ötekileştirileceği rivayet edilir.


Rüyada Mayın Toplamak

Rüyasında bir yerden mayın topladığını gören bireyin alacağı güzel havadisle ağlayacağına ve çektiği çilelerin meyvesini toplayacağına işaret eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.