Rüyada Maşrapa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada maşrapa görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında maşrapadan su içtiğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada plastik veya bakır maşrapa görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Maşrapa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maşrapa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada maşrapa görmenin rüya yorumu maşrapanın metalden, topraktan ya da plastikten yapılmasına göre değişkenlik gösterebildiğine yorumlanır. Rüya sahibinin kadına veya hizmetçiye ihtiyaç olduğuna işaret eder. Rüyada maşrapa gören kimsenin mutlu bir izdivaç kuracağı, iş yaşamındaki ve sosyal çevresindeki insanlardan saygınlık göreceğine delalet etmektedir.


Rüyasında Maşrapadan Su İçtiğini Görmek

Bir kadından mal-mülk ve para gibi gelirler elde edeceği demektir. Kişinin çocuk müjdesi alacağı rivayet edilir.

ruyada-masrapa-gorme.jpg

Rüyada maşrapa görmek, kişi bekarsa kendisi gibi iyi kalpli ve güler yüzlü bir insanla tanışacağı demektir. Rüya sahibi evliyse hayırlı evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Temiz Maşrapa Görmek

Rüya sahibi için iyi bir kısmete yorulur. Temiz kalpli insan ve sadakat sahibi hayat arkadaşına işarettir.


Rüyada Kirli Maşrapa Görmek

Bu rüya ise aksi yönde yorumlanır. Rüya sahibinin vefasız eşe sahip olacağına, maddi sorunlar çekeceğine ve kötü kalpli insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüya tabirlerine göre rüyada maşrapa görmenin farklı yorumları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Plastik Maşrapa Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada plastik maşrapa gören kişinin elde edeceği altınlara, önemli ticari faaliyetlere delalet eder. Kişinin, yardımsever akrabaya, şöhret kazanmaya ve mutlu yarınlara işarettir.


Rüyada Bakır Maşrapa Görmek

Rüya sahibinin sorun yaşamadan mülk kazanacağını, rızkının bol olacağını, işinde yükseleceğini ve hayırlı çocuk sahibi olacağına yorulur. Kimi rüya yorumcularına göre rüyada bakır maşrapa görmek, sağlık problemleri yaşamaya, yakın birinden gelecek kötülüğe, gam ve kedere delalet eder.


Rüyada Maşrapanın Kırıldığını Görmek

Rüyasında bir maşrapanın kırıldığını gören kişinin rüyası, yakınlarından bir kadının, hizmetçinin ya da çocuğun öleceği şeklinde tabir olunur. Kişinin bu duruma çok üzüleceğine, işlerine odaklanamayıp başarısız olacağına işaret eder.


Rüyada Mavi Maşrapa Görmek

Rüyasında mavi maşrapa gören rüya sahibinin işlerinin iyi yönde ilerleyeceğine işaret eder. Kişinin yavaş yavaş maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.


Rüyada Maşrapaya Su Doldurmak

Rüyasında maşrapaya su doldurduğunu gören rüya sahibinin bir işe yatırım yapacağına işaret eder. Kişinin yaptığı bu yatırımın ileride çok değerleneceğine rivayet eder.


Rüyada Maşrapayla Su Dökmek

Rüyada maşrapayla su dökmek, rüya sahibinin bir işe gireceği demektir. Kişinin bu işte bilgi sahibi olmadığına, bir büyüğünden yardım alarak işini büyüteceğine delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.