Rüyada Masal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada masal görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında birine masal anlattığını gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada masal dinlediğini veya masal okuduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Masal Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Masal Görmek

Rüyada masal görmek, rüyada küçük bir çocuğa masal anlattığını görmek onu yetiştirmeye ve bir şeyler öğretmeye delalet ederken rüyada yetişkin birine masal anlattığınızı görmeniz başkalarını kandırmaya yahut bazı konularda ciddi olmamaya yorulur. Bir kısım tabirciler tarafından rüyasında masal anlattığını gören kimselerin çevresinde örnek olarak alınacak aile büyükleri olacağı rivayet olunmaktadır. Aynı zamanda rüya yorumcuları tarafından rüyasında masal anlattığını gören kimselerin evlatlarıyla arasında güçlü bir ilişkinin olduğu ve bu ilişkinin hiçbir zaman kopmayacağına delalet eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada masal dinlemek ise kişinin hayalini kurduğu bir takım arzularının hayata geçebileceğine delalet etmektedir. Kimi rüya uzmanları rüyasında masal dinlediğini gören kimselerin yalan haber alacağına işaret etmektedir. 

Rüya tabirlerine göre masalla ilgili görülen rüyaların diğer anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Masal Okumak

Rüyasında masal okuduğunu gören kimsenin kendisine parasal zararı olan yabancı birinden yakasını kurtaracağına rivayet eder. 

ruyada-masal-gormek.jpg

Rüyada masal görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceği demektir. Kişinin hayatının kötüye doğru gideceği anlamına gelir.


Rüyada Masal Kahramanı Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarının fikrince rüyasında masal kahramanı gören kişinin layık olduğu gücü bulacağı demektir. Kişinin çile çekmeden maddi kazancının artacağı, sıhhate ermeye ve hayat arkadaşıyla mutlu yaşamaya delalet eder.


Rüyada Masal Kitabı Görmek

Rüya yorumcuları rüyasında masal kitabı gören bireylerin rüyasını simasının alımlı olduğuna ve becerikli kişiler olduklarına yormaktadır. Ayrıca rüyada masal kitabı görmek sorunlardan kurtulmaya, güzel yarınlara, haklı kazanca, şansa ve çalışma hayatındaki muvaffakiyete işarettir.


Rüyada Masal Dinlediğini Görmek

Rüyada masal dinlemek, bazı hayallerin gerçekleşebileceğine yorumlanır. Kişinin rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet eder.


Rüyada Masal Yazdığını Görmek

Küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder. Kişinin kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.


Rüyada Çocuğa Masal Anlattığını Görmek

Kişinin zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin sevinçli haberler alacağına da yorulur.


Rüyada Masal Kahramanı Olduğunu Görmek

Rüyada kendini masal kahramanı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet eder. Kişinin yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.