Rüyada Masaj Yaptırdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada masaj yaptırdığını görmenin anlamı nedir ve rüyasında birisine masaj yaptığını gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada masaj aleti veya masaj salonu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Masaj Yaptırdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Masaj Yaptırdığını Görmek

Rüyada masaj yaptırdığını görmek, sağlığı için antrenmana ihtiyaç duyduğu şeklinde tabir olunmaktadır. Rüyasında masaj yaptırdığını gören kimsenin vücut ve ruh sağlığını korumak için spora eğilim göstermesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin yepyeni bir aşka yelken açacağı, neşesinin yerine geleceği ve sosyal çevresine de ışık saçacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre masajla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Masaj Aleti Görmek

Rüyasında masaj aleti gören kişinin iş hayatındaki planlarını hayata geçirerek ferahlayacağı ve problemlerden uzak başarılı bir kariyer yakalayacağı rivayet edilir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada masaj aleti gören rüya sahibinin hayatında güzel olayların yaşanacağı işaret edilmektedir.


Rüyada masaj yaptırdığını görmek

Rüyada masaj yaptırdığını görmek, kişinin hayatında çeşitli değişikliklere gideceğine, yeni biriyle tanışacağı demektir. Rüya sahibinin yeni tanıştığı kişi ile ilişkiye başlayacağına, çok iyi anlaşacaklarına, ileride evleneceklerine ve mutlu bir yuva kurabilecekleri anlamına gelmektedir.


Rüyada Masaj Salonu Görmek

Rüyasında masaj salonu gören bireyin çalışma hayatında baş veren tüm problemlerin kısa süre içerisinde yok olacağına, parasal ve ruhsal olarak ferahlayacağına delalet etmektedir. Rüyada masaj salonu görmek, maddi sıkıntılardan uzaklaşmaya işaret etmektedir. Rüya tabircilerine göre rüyada masaj salonu görmek, Allah yolunda ilerlemeye de delalettir. Kişinin dinine düşkün birisi olduğunu gösterir.


Rüyada Sırtının Ovulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sırtının ovulduğunu görmesi kişinin söylenen bir yalanın gün geçtikçe büyüyeceğine, yalanın ortaya çıkacağına, rüya sahibinin ruhsal sıkıntılar çekeceğine delalet eder. Rüyada sırtının ovulması, bir büyük insandan yardım almaya veya ona danışmaya işaret eder.


Rüyada Vücudu Yağladığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında vücudu yağladığını gören kişinin insanlar tarafından çok sevileceğine, insanlara ve yardıma muhtaç olan kişilere yardım edeceğine. Çok yorulacağına yorulmaktadır. Rüyada vücudu yağlamak, bir karşı cins ile cinsel birlikteliğe yorulabilmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.