Rüyada Marmelat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada marmelat görmenin anlamı nedir ve rüyasında marmelat yediğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada kuşburnu marmelatı görmenin veya marmelat yapmanın anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Marmelat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Marmelat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada marmelat görmek, rüya sahibinin bolluğa erişmesine, kazancının artmasına yorulur. Kişinin çalışma hayatındaki aksaklıkların giderilmesine ve insanlarla ilişkisinin iyi olacağına delalet eder.

Rüya yazarlarına göre rüyada marmelat yemek ise rüya sahibinin kötü başlayan işlerinin zamanla düzeleceğine, aynı zamanda rüyasında marmelat yediğini gören kimsenin bir işin cefasını çektikten sonra sefasını süreceğine işaret eder.

Rüya tabirlerine göre marmelatla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Marmelat Yapmak

Rüyada marmelat yapmak, rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara yorulur.

ruyada-marmelat-gormek.Jpeg

Rüyasında marmelat görmek, kişinin çalışma ve aile hayatında saadetle yaşayacağı demektir. Kişinin insanlarla birlik içinde ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya özen göstererek saygınlık kazanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Marmelat İkram Etmek

Rüyanızda birine marmelat ikram ettiğinizi görüyorsanız bu rüya sizin için değerli olan ancak yollarınızı ayırdığınız bir arkadaşınızla iletişime geçeceğinize yorulur. Aynı şekilde rüyanızda birinin size marmelat ikram ettiğini görmeniz de beğeneceğiniz biriyle tanışarak yakınlık kuracağınızın alametidir. 


Rüyada Marmelat Almak

Rüyasında marmelat satın aldığını gören şahsın arkadaşlarıyla beraber olacağına işaret eder. Kişinin sosyal yaşamının canlı olacağı ve misafir ağırlayacağı tabir edilir.


Rüyada Kuşburnu Marmelatı Görmek

Rüya sahibinin ailesi ve işiyle ilgili sorunları yeneceğine rivayet eder. Kişinin başarılarla dolu mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.


Rüyada Marmelat Ezmesi Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında büyük bir haksızlığa uğrayacağına işaret eder. Kişinin sesini çıkarmayacağına, adaletin yerini bulacağına inandığına ve haklı çıkacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.