Rüyada Mama Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mama görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mama yaptığını gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mama yemenin veya yedirmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mama Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mama Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mama görmek, kalkışacağı işlerden zararla çıkacağı, hem maddi hem de manevi açıdan yıpranacağına yorulmaktadır. Rüyayı gören kimsenin iş hayatındaki bu aksaklıklardan büyük zarar göreceğine ve kısa da olsa bir tatile ihtiyaç duyacağına işarettir fakat rüyasında mama gören kişinin zamanla çalışma hayatındaki aksaklıkları gidereceğine ve ticari hayatına daha dinamik bir biçimde geri döneceğine delalet etmektedir. 


Rüyada Mama Yemek

Rüyada bebek maması yediğini görmek kişinin işinde terfi edeceğine, başarılarını ve kazancını katlayacağına, rahat bir yaşam süreceğine işarettir.


ruyada-mama-yemek.jpg

Rüyada mama yapmak ise kişinin hüzün ve ızdıraplarının sona erceğine ve çalışma hayatında kendisine ferahlık verici gelişmelerin yaşanacağı demektir. Rüya sahibinin önemli bir yatırım yapacağı, kendi işini kuracağı ve elinin bollaşacağı aynı zamanda ailevi sorunlarını atlatarak mutlu ve huzurlu bir ömür yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Bebek Maması Görmek

Basitçe elde edilen rızka, bolluğa, faydalı işlere, dingin bir hayata ve yüksek kazanca delalettir. 


Rüyada Mama Yedirmek

Rüyasında bir bebeğe mama yedirdiğini görmek kişinin yeteneğine, yakın zamanda öğrenilecek sevindirici havadise, istenilen güce ermeye ve bonkör yabancıya yorulur.


Rüyada Mama Almak

Rüya sahibinin rüyasında mama aldığını görmesi ticari sorunlara, problemlerle dolu hayata, korkulanın olmasına ve çekilmez yöneticiye işarettir.


Rüyada Mama Sandalyesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mama sandalyesi görmesi faydaları dokunacak birisi ile bir ortaklık kuracağına, bu sayede daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Mama Önlüğü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mama önlüğü görmesi, bir kişi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.