Rüyada Mahmuz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mahmuz görmenin manası nedir be rüyasında ayağında mahmuz gören kişi bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada ayağındaki mahmuzun kırıldığını görmek, demir veya altından yapılmış mahmuz görmenin anlamlarını sizler için derledik.
Rüyada Mahmuz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mahmuz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mahmuz görmek, rüya yorumcuları tarafından hayırlara yorulan bir durumdur. Rüya sözlüğü yazarları tarafından rüyasında mahmuz gören kişinin şeref, haysiyet ve onur sahibi biri olduğu ayrıca iş hayatındaki başarılarının kendisine zamanla terfi ve bol kazanç getireceği rivayet edilmektedir. Kimi rüya tabircileri ise rüyasında mahmuz gören şahsın rüyasını rüya sahibinin acele bir işe kalkışacağına yormaktadır.


Rüyada Demirden Yapılmış Mahmuz Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada demirden yapılan bir mahmuz görmenin rüya sahibini kişiyi çok kısa bir seyahatin beklediğine delalet eder.


ruyada-mahmuz-gormek.jpg

Rüyada mahmuz görmek, kişinin işlerinin kısa zamanda bozulacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin rüyasında mahmuz görmesi, kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağı anlamına da gelir.


Rüyada Gümüş ya da Altından Yapılmış Mahmuz Görmek

Rüyasında altın ve gümüş tarzında değerli taşlardan yapılmış mahmuz görmek, kişinin çıkacağı seyahatin riskli olduğu anlamını taşımaktadır.


Rüyada Kendi Ayağında Mahmuz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ayağında mahmuz görmesi, onur ve şerefe kavuşacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Mahmuzunun Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mahmuzunun kırıldığını görmesi, rüya tabircilerine göre onurunu, şerefini veya şanını kaybedeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Mahmuzunu Kaybetmek

Rüya sahibinin rüyasında mahmuzunu kaybettiğini görmesi, kısa bir yolcuğunun küçük bir sorundan ötürü iptal olacağına yorumlanmaktadır.


Mahmuz Nedir?

Çizmelerin topuk kısmının üst tarafına montalanan ve özellikle at gibi binet hayvanlarını dürterek uyaran metalden yapılan bir araçtır. Ayrıca bazı tavuk ve horozların paça kısımlarında çıkan sivri bir boynuzu andıran uzantıya verilen isimdir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.