Rüyada Madalyon Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada madalyon görmek ne manaya gelir ve rüyasında madalyon gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada altın, gümüş veya pırlantalı madalyon görmenin tabirlerini sizler için derledik.
Rüyada Madalyon Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Madalyon Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada madalyon görmek, rüya tabircileri tarafından çoğunlukla hayırlı işlere vesile olarak değerlendirildiğine yorulur. Bazı tabirciler genç kızlar için rüyada görülen madalyonun kısmet habercisi olduğunu müjdeliyor. Buna göre rüyasında madalyon gören kızlar kısa süre içerisinde izdivacın eşiğine gelebilirler. Ancak izdivacın mutluluk veya sorunlar yaratıp yaratmayacağı madalyonun materyali, rengi ve boyutlarıyla da yakından ilgili olduğuna delalet eder.

Rüya tabirlerine göre rüyada madalyon görmekle ilgili farklı değerlendirmeler aşağıda verilmiştir:


Rüyada Madalyon Satın Almak

Rüyasında madalyon satın aldığını veya bulduğunu gören bir erkeğin hayalini kurduğu bir bayanla karşılaşarak evlilik kararı alacağı rivayet edilmektedir. 

madalyon2.jpg

Rüyasında madalyon gören kişi, çok kısa zaman içinde nişanlanır veya evlenir demektir. Nişanlılık veya evliliğin mutlu geçip geçmeyeceği madalyonun rengine ve türüne bağlı olduğu anlamına gelir.


Rüyada Altın Madalyon Görmek

Rüyada altın madayon gören kadınlar için bu durum kısmete ve şansa yorulurken erkekler adına aksidir. Bir erkeğin rüyasında madalyon görmesi genel olarak hayra alamet değildir. Dedikodu, uğursuzluk gibi olumsuzluklara işarettir.


Rüyada Gümüş Madalyon Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyada görülen gümüş madalyon görmek, rüya sahibinin tertemiz sevgisinin sembolü olarak açıklanır. Kişinin hayatı boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Pırlantalı Madalyon Görmek

Rüya tabircileri tarafından rüyasında pırlanta gibi değerli taşlarla bezenmiş madalyon gören kişinin, mutlu izdivacından rahatsızlık duyan kıskanç insanların varlığına yorulmaktadır. Rüya sahibinin çevresindeki insanlarla çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Madalyon Çıkardığını Görmek

Rüyasında boynundaki madalyonu çıkardığını gören kişinin kuracağı izdivaçtan vazgeçtiği ve ayrılma kararı aldığı şeklinde açıklanmaktadır. Kişinin hayır işleri peşinde koşacağına rivayet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.