Rüyada Lohusa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada lohusa görmek veyahut loğusa olduğunu görmek ne manaya gelir? Rüyada lohusa gören birinin bu rüyası nasıl yorumlanır? İşte, rüyada lohusa görmekle ilgili rüya yorumları;
Rüyada Lohusa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Lohusa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada lohusa görmek, önemsiz sorunları büyüterek çevresi ile sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibi eğer erkek ise hayatını zorlaştıran dominant bir kadın ile evleneceğine, eğer rüyayı gören kişi bekar ise anlayışsız ve duygusuz olacağına delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada lohusa görmek rüyanın şekline ve niteliğine göre farklı  yorumlanır. İşte rüyada lohusa görmek, lohusa olduğunu görmek ve lohusa bir kadın görmek;


Rüyada Lohusa Olduğunu Görmek

Bu rüya bir erkek için işlerinin ters gitmesine, uğursuzluğa ve maddi kayıplara işaret eder. Evli bir kadın için bir çocuk sahibi daha olmak isteyeceğini bildirir. Bekar bir kadının kendini loğusa görmesi ise evlilik dışı bir hamilelik yaşayacağı veyahut evli biriyle ilişkiye gireceği şeklinde açıklanır. Genellikle iyi yorumlanan bu rüya, erkekler için işsizlik, maddi sıkıntı şekline tabir edilir.


Rüyada lohusa görmek

Rüyada lohusa görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, agresif ve huysuz olacağı demektir. Rüya sahibinin sıkıntılar ile baş başa kalacağına, iş hayatında bazı zorluklar olacağına, çok çalışıp yorgun düşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Lohusa Bir Kadın Görmek

Tanımadığı bir kadının loğusa olduğunu gören erkek, kız kardeşinin ya da yakın çevresinde olan birinin hamilelik müjdesini alır ve bu durum onu çok mutlu eder. Evli olan bir kadın bu rüyayı görmesi, düşük yapar ve bebeğini kaybeder. Çocuğu olmak için sürekli çabalayan kişi için bu rüya ise emeklerinin boşa gideceğine ve bu yüzden üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet edilir.


Rüyada Kendini Lohusa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendisini lohusa görmesi kişinin aile bireyleri içerisinde yardımlaşmanın olacağına, zor günleri geride bırakacak birbirlerine destek olacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum