Rüyada Liman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada liman görmek veyahut limanda gemi görmek ne manaya gelir? Rüyada liman görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır? İşte, rüyada liman görmenin tabiri;
Rüyada Liman Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Liman Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada liman görmek, güç kudret sahibi olmaya, zorlukları yenerek kişinin kendine olan güveninin artacağına yorulur. Rüya sahibinin birikmiş borçlarından kurtularak birikim yapabilecek miktarda gelir elde edeceğine ve böylelikle üzerindeki yükün hafifleyeceğine delalet eder.


Rüyada Limanda Gemi Görmek

Rüyanızda limanda gemi görmeniz, uzaktan gelen sevdiklerinize kavuşmaya ve bu sayede çok mutlu olacağınıza yorulur.

ruyada-liman-gormek.jpg

Rüyada liman görmek, rüya sahibinin çok mutlu olacağı, heyecan içinde karşılaşacağı bir gelişme yaşayacağı demektir.  Kişinin yakın bir zamanda alacağı güzel haberler anlamına da gelir.


Rüyada Limanda Gemiye Binmek

Rüyada limanda gemiye binmenin manası, kısmetinizin açılacağına delalet eder. Kişinin başarıya giden yoldaki engelleri aşmaya, bol kazanç elde edeceğinize ve kurulu bir düzene kavuşacağınıza rivayet edilir.


Rüyada Filika Görmek

Rüyada filika gören kişinin, çok istediği bir yere gideceğine ve o yerde güzel vakit geçireceğine işaret eder. Bu rüya, kişinin dünyayı gezmek gibi bir hayalinin olduğuna ve bu isteğini yerine getirebilmek için uğraştığına, bir taraftan da birikim yaptığına yorulur.


Rüyada Limanda Yürümek

Rüyada limanda yürümek, rüya sahibinin bir şehire bağlı kalmayı sevmediğine işaret eder. Kişinin sürekli şehir değiştirmek istediğine delalet eder.


Rüyada Limanda Gemi Beklemek

Rüyada limanda gemi beklediğini görmek, rüya sahibinin iş hayatında yaptığı bir projede hatalarının olacağı demektir. Kişinin bu hatalarını son anda fark edeceğine işaret etmektedir.


Rüyada Limana Yanaşmak

Rüyada limana yanaştığını görmek, kişinin ailesiyle mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder. Kişinin ailesiyle hep güzel ve iyi geçineceğine rivayet eder.


Rüyada Limana Gitmek

Rüyada limana gitmek, rüya sahibinin aldatılacağı demektir. Kişinin bu durumu öğrendiğinde beyninden vurulmuşa döneceği ve çok sinirleneceği anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.