Rüyada Leş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada leş görmek veyahut leş kokması ne manaya gelir? Rüyasında leş gören kişinin bu rüyasının yorumu nasıldır? İşte, rüyada leş görmenin manası;
Rüyada Leş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Leş Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada leş görmek, rüya sahibinin, uzun zamandır iyi haber beklediği bir yerden kötü hatta kara haber alacağına ve bu yüzden hayattan kopmasına yorulur. Rüya sahibinin, yapmaya çalıştığı işlerin, ortaya koymaya projelerine sürekli engel olan, kötüleyen bir kişinin varlığına delalet eder.


Rüyada Hayvan Leşi Görmek

Rüyada hayvan leşi görmek, kişinin düşmanların rüya sahibine karşı çok büyük tuzaklar kurmaya çalıştıklarına yorulur.

ruyada-les-gormek.jpg

Rüyada leş görmek, rüya sahibinin başarısını kıskanan birilerinin olacağı demektir. Bu kişiler sadece kıskandıkları için zaman zaman kişinin başarılı olmasını engellemek istediklerini ancak bunu bir türlü başaramadıkları anlamına gelmektedir.


Rüyada Çok Pis Kokan Leş Görmek

 Rüyada pis kokan leş görmek, kişiye düşmanlarının çok büyük bir zarara uğratmak için planlar yaptığına işaret eder. Bu zararlı planların yakın zamanda gerçekleştirileceğine haber verir.


Rüyada İnsan Leşi Görmek

Rüyasında insan leşi gören kişinin, dertlerinin son bulacağına işarettir. Kişinin iş hayatında başarılı ve emin adımlarla ilerleyen birisi olacağına delalet eder.


Rüyada Koyun Leşi Görmek

Rüyada koyun leşi gören kişinin, iş hayatında verdiği emeklerin ve çabaların boşa olmadığına işaret eder. Kişinin bir çok tatsız durumla karşılaşacağına fakat bu olaylar kişinin başarısını etkilemeyeceğine ve çok başarılı birisi olacağına rivayet eder.


Rüyada İnek Leşi Görmek

Rüyada inek leşi gören rüya sahibinin, maddi sorunlarının yavaş yavaş sona ereceğine rivayet eder. Kişinin mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.


Rüyada Leş Yiyen Hayvan Görmek

Rüyada leş yiyen hayvan görmek, hayıra yorumlanmaz. Rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kötü günlerin kişiyi beklediğine işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum